İzmir'de 5 yaşındaki çocuk bir anda kayboldu... Her yerde aranıyor

İzmir'de 5 yaşındaki çocuk bir anda kayboldu... Her yerde aranıyor

Uyuyan çocuğunu arabada bırakarak denize giren baba, döndüğünde çocuğunu bulamadı...

İzmir’in Dikili ilçesi Salihleraltı Bahçeliköy plajına oğlu ile serinlemek için dün saat 16:00 sıralarında 50 FD 038 plakalı cipiyle gelen 45 yaşındaki Tarkan Tekeoğlu, 5 yaşındaki oğlu Mehmet'in uyuduğu için araçta bırakarak serinlemek için denize girdi.

Tarkan Tekeoğlu, bir süre sonra aracına dönünce minik Mehmet'i araçta olmadığını gördü ve büyük bir şok yaşadı. Çevreyi arayan ancak oğlunu bulamayan Tarkan Tekeoğlu durumu Dikili Jandarma komutanlığı ekiplerine bildirdi. Çevredekilerin de yardımıyla bölgede arama yapan jandarma minik Mehmet'i bulamadı. Arama kurtarma çalışmalarına destek için gece saat 21.00'de bölgeye gelen AFAD ve AKUT ekipleri de katıldı. Arama köpekleriyle çevrede yapılan aramalar sabaha kadar sürdü. Ancak, sonuç alınamadı. Bunun üzerine bölgenin en büyük gölü ve çevre göletlerde arama kurtarma çalışması kararı alındı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nün su altı ekipleri kurbağa adamlar saat 08.30'da bölgeye ulaştı, Çayağzı Gölü'nde arama yapmaya başladı. Bölgedeki çalışmalar halen sürüyor.

Baba Mehmet Tekelioğlu kaybolan 5 yaşındaki çocuğu Mehmet’le ilgili olarak üzerinde kırmızı beyaz tişört, mavi kısa pantolon ve beyaz ayakkabı olduğunu söyledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.