İzmir'de Başbakanlık Ofisi halka açıldı

İzmir'de Başbakanlık Ofisi halka açıldı

İzmir Medya Platformu, Başbakan Danışmanı Metin Özçeri’nin konuğu oldu.

İzmir Medya Platformu üyelerini Başbakanlık Ofisi’nde konuk eden Başbakan Danışmanı Metin Özçeri, İzmir'de Başbakanlık Ofisini İzmir'de kentin tüm kesimlerine açtıklarını ve sorunlara çözümler ürettiklerini belirterek, İzmir'i İstanbul'dan sonra her alanda ikinci büyük kent yapmak için bu konuda Başbakan’ın kesin talimatı olduğunu ve kendilerinin de bu hedef doğrultusunda çalıştıklarını kaydetti

İzmir’de ortak akılla çözüm geliştirmek ve İzmir medyasının da kentin sorunlarına daha iyi ayna olması gibi ana hedefler etrafında bir araya gelen yazılı ve görsel basının yöneticilerinin yer aldığı İzmir Medya Platformu, Başbakan Danışmanı Metin Özçeri’nin konuğu oldu. 

İzmir’deki Başbakanlık ofisinde düzenlenen kahvaltıda buluşan İzmir’deki medya sahip ve temsilcileri, hem kentin hem de sektörün sorunlarını Başbakan Danışmanı Metin Özçeri ile paylaşma fırsatı buldu. 

Toplantıda dile getirilen konuları notlar halinde Başbakan Binali Yıldırım’a ulaştıracağını, sorunların aşılmasında destek olacağını ifade eden Başbakan Danışmanı Metin Özçeri de İzmir’de olmaktan, burada Başbakanlık adına faaliyet yürütmekten dolayı mutluluğunu dile getirdi. 

İzmir’i Ankara veya İstanbul gibi görmeye çalıştıklarını, İzmir’i ikinci bir Ankara yapmak istediklerini kaydeden Özçeri, “Bu konuda Sayın Başbakanımızın da bize talimatları var. Yaptığımız tüm görüşmeleri, çalışmaları rapor altına alıyoruz ve bunları Sayın Başbakanımızla paylaşıyoruz” dedi.

Başbakanlık Ofisi olarak tüm İzmirlilere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Özçeri, İzmir’deki sivil toplum kuruluşlarını, sanayici ve işadamlarını, medya mensuplarını, kentin ileri gelenlerini, dezavantajlı grupları ve belli sorunlarla kendilerine gelen vatandaşları özenle dinlediklerini, sorunları raporlar haline getirip ilgili mercilere ileterek, sorunların daha kısa zamanda çözümüne katkı koyduklarını anlattı. 

İzmir Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan ise, Başbakan Danışmanı Metin  Özçeri'ye ev sahipliği için teşekkür ederek, platform olarak ülkemizin, kentimizin sorunlarına sahip çıkmak ve farkındalık istediklerini belirterek, kentimizin önde gelen iş adamlarını, siyasileri, STK önderlerini ve bakanlık düzeyinde temsilciler ile bir araya geldiklerini ve ülkemizde birlik ve beraberlik adına bu tür etkinliklere devam edeceklerini açıkladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.