İzmir'de düğünlerde yeni dönem, droneli takı!

İzmir'de düğünlerde yeni dönem, droneli takı!

Geçtiğimiz günlerde kuzenin düğününde takı sırasına girmek istemediği için drone ile takan Gani Güleç Medya Ege'ye yeni projelerinden bahsetti.

Medya Ege'ye özel açıklamalar yapan Güleç, gelen yoğun telep nedeniyle artık düğünlerde droneli takı dönemine başladıklarını belirtti.

whatsapp-image-2017-09-30-at-16.40.16.jpeg
İzmir'in ünlü elektronikçi mağazası sahibi Gani Güleç, kuzeninin düğününde takı kuyruğuna girmek istemeyince geline paraları drone ile taktımıştı. Fotoğraf makineleri ve kamera satışı yapan Gani Güleç'in yaptığını görenler gözlerine inanamamıştı.  Bu ilginç takım girişiminden sonra yoğun talep geldiğini vurgulayan Güleç, "Bir çok tanıdığım kendi düğününde böyle bir takı yapılmasını istedi. Gelen talepleri değerlendirdik, düşündük ve bu işin ticaretini yapabileceğimizi fark ettik. Artık zengin düğünlerinde takıları drone ile takabilmek için eski bir pilot olan Anıl Elçi ile bu işe atılmaya karar verdik" dedi.

whatsapp-image-2017-09-30-at-16.38.25.jpeg
Bu sektörün yeniliğinden bahseden Anıl Elçi, "Drone ile ilgili bir çok sektör bulunmakta ama bu sektör daha ilginç ve yeni bir sektör. Gani bey bu projeyi bana bir toplantı sırasında bahsetti. Ardından bizde bu projenin ne kadar gerçekleşebilir diye fizibilitesini yaptık. Ve bu projenin yürüyeceğine karar kıldık. Artık takıyı drone ile yapıp zengin düğünlerine hizmet vermek için projeyi hayat geçirdik" diye konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.