İZMİR’DE KUTLU DOĞUM COŞKUSU

İZMİR’DE KUTLU DOĞUM COŞKUSU

İzmir, “Kutlu Doğum Haftası” coşkusunu yaşadı. “Güven toplumu” teması ile hazırlanan kutlu doğum haftası etkinlikleri yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

 

Tüm hafta boyu devam eden etkinlikler, Sabancı Kültür Merkezinde İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Davetlilerin salona sığmadığı coşkulu açılışta, İzmir’in bütün renkleri biradaydı. Programa İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan ,İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ,İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve diğer yetkililer katıldı.

Konak  Hüsnü   Ataberk  Camii İmam Hatibi  Kurra  Hafız Muhammed Öztürk ‘ün Kur’an ziyafeti davetlileri adeta büyülerken, protokol konuşmalarının ardından söz alan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasin Pişkin ‘Kutlu Doğum ve Efendimiz’ konulu bir konferans verdi.

İzmir’in tarihi Konak meydanında kurulan sahnede tüm hafta boyunca akşamüzeri saat 17: 00 ile 19:00 arasında çeşitli etkinliler düzenlenerek, Kutlu Doğum haftası yoğun katılım ile gerçekleşti.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İzmir İl Müftülüğü, İl Dernekler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliklere sivil toplum örgütleri de yoğun destek verdi. Tüm hafta boyunca devam eden  etkinliklere,  Efendimiz(S.A.V) sevdalıları katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.