İzmir'de MHP, mevcut başkanlarla yola devam edecek

İzmir'de MHP, mevcut başkanlarla yola devam edecek

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü gerçekleşen ilçe kongreleri sonucu mevcut ilçe başkanlarıyla yola devam edecek.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir ilçe kongre takviminin ilk gününde 5 ilçede seçim yapıldı.

Çiğli’de mevcut başkan Mustafa Yıldız, Karşıyaka’da mevcut başkan Akif Yılmaz , Bergama’da mevcut başkan Hasan Hüseyin Engin, Dikili’de mevcut başkan Mehmet Arslan ve Aliağa’da ise mevcut başkan Abdurrahim Aydemir ,diğer aday Barış Kızılay’a karşı seçimi kazanarak güven tazelediler.

Coşku, kardeşlik ve demokrasi şöleni şeklinde geçen ilçe kongrelerinde konuşan İl Başkanı Necat KARATAŞ ilk olarak Terör ve ekonomik sorunlara değindiği ve çözümün MHP iktidarı olduğunu söylediği  konuşmasında;

“Gönül isterdi ki partimizin her platform da vurguladığı kaygılarında haklı çıkmasaydık. Güvenlik ve ekonomik sıkıntıların bu aşamaya gelmemesini arzu ederdim. Ama bu darboğazdan ülkemizi MHP ve kadroları çıkaracaktır.

Ülkemiz Terörle mücadeleye devam ediyor. Sınırlarımızdaki gelişmeler hepimizin malumudur. ABD, PKK-PYD’ye desteğe devam ediyor. Amaçları ise Suriye’nin kuzeyinde PYD’ye hakimiyet sağlamak ve Akdeniz’e koridor açtırmaktır. Diğer taraftan da Peşmerge bağımsızlık peşinde koşmaktadır.

Bu durumlar karşısında Türkiye güçlü bir iktidara ihtiyaç vardır. Bu da MHP iktidarıdır.” Dedi.

Ayrıca 2019 seçimlerine de değinen il başkanı Karataş;

2019 seçimlerine ciddi şekilde hazırlanmalıyız Yerel seçimler için Belediye başkan adayımızı ve meclis üyelerimizi erkenden hazırlamamız  ve MHP’nin yerel iktidarında vereceği hizmeti halkımıza anlatmamız gereklidir. Yeni Sistem ile Cumhurbaşkanı’nı seçeceğimiz hükümet seçimlerine de aynı şekilde hazırlanmamız ve her insanımızı aziz bilip, her insanımıza ulaşacağız, bu yol ile Partimiz ve gönüllü kuruluşlarımızla tek bir yürek olup Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.