İzmir’de Neymar Jr’s Five heyecanı

İzmir’de Neymar Jr’s Five heyecanı

Red Bull sporcusu Neymar Jr’ın kendi adıyla bu yıl ikincisi düzenlenen sokak futbolu turnuvasının İzmir elemesi 20 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Red Bull sporcusu Neymar Jr’ın kendi adıyla bu yıl ikincisi düzenlenen sokak futbolu turnuvasının İzmir elemesi 20 Mayıs’ta gerçekleşecek. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Stadı’ndaki Neymar Jr’s Five elemelerine kayıtlar http://www.neymarjrsfive.com/tr/TR adresinde devam ediyor. Red Bull tarafından düzenlenen ve sınırsız futbol heyecanı yaşatacak turnuvanın birincisi, 10 Haziran’daki Türkiye Büyük Finali’ne katılmaya hak kazanacak.

Geçmişte mahalle aralarında oynanan sokak futbolu heyecanını tekrar yaşatmaya çalışan ve Red Bull tarafından düzenlenen Neymar Jr’s Five turnuvası elemeleri sürüyor. Çanakkale, Trabzon, Konya, Ankara, Bursa, Denizli ve İstanbul’da şampiyonların belirlenmesinin ardından şimdi de takımlar Ege’nin incisi İzmir’de şampiyonluk için kozlarını paylaşacak.

Sokak  futbolundaki hünerlerini göstermek isteyenlerin adresi olan turnuvanın İzmir elemeleri, 20 Mayıs’ta Dokuz Eylül Üniversitesi Stadı’nda düzenlenecek. Şampiyon olan takım, 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak Türkiye Büyük Finali’ne katılmaya hak kazanacak. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak organizasyon için kayıtlar  http://www.neymarjrsfive.com/tr/TR adresinde devam ediyor. 

Türkiye Büyük Finali’nin ardından şampiyonluk ipini göğüsleyecek takımı ise harika bir fırsat bekliyor. Şampiyon takım, Brezilya’da Red Bull sporcusu Neymar’ın oluşumu Instituto Neymar Jr’da Dünya Finali’nde boy gösterecek.

NEYMAR JR’S FİVE KURALLARI 

Beşe beş sokak futbolunun oynanacağı Neymar Jr’da centilmenlik dışında kural yok. 16 ile 25 yaş arasındaki her oyuncu turnuvaya katılabiliyor. Takımlar, 25 yaşından büyük sadece iki kişiyi kadrosuna katabiliyor.  Turnuvanın en önemli özelliği ise gol yiyen takımdan bir oyuncu çıkıyor ve eksik kalan takım artan baskı altında maça devam ediyor. Takımlardan birinin son oyuncusu çıktığında veya 10 dakikalık oyun süresi dolduğunda maç sona eriyor ve maçın kazananı ilan ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.