İzmir'de okul müdürünü öldüren öğrenciler teslim oldu

İzmir'de okul müdürünü öldüren öğrenciler teslim oldu

İzmir’de bir lisenin müdürü, okulda yapılacak veli toplantısı öncesinde 2 öğrencisi tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

İzmir’de bir lisenin müdürü, okulda yapılacak veli toplantısı öncesinde 2 öğrencisi tarafından tüfekle vurularak öldürüldü. Müdürü odasında vurarak öldüren öğrenciler olayın ardından jandarma karakoluna giderek teslim oldu.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen (47), iki öğrencisi tarafından tüfekle vuruldu. Daha önce okuldan atılan İlhami P. ve Uğurcan Y. isimli öğrencilerin okulda yapılacak veli toplantısı öncesi okul müdürü Kökmen ile odasında tartıştığı ve yanlarında getirdikleri av tüfeğiyle müdürü göğsünden vurdukları öğrenilirken, okul müdürünün odasında yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olayın ardından okuldan kaçan İlhami P. ve Uğurcan Y.’nin jandarma karakoluna giderek teslim oldukları ve olayı itiraf ettikleri bildirildi.

Saldırgan öğrencilerin jandarma karakolundaki sorguları devam ederken, yaşamını yitiren okul müdürü Ayhan Kökmen’in Aralık 2014’te okula tayin olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.