İzmir'de tam 1 buçuk ton uyuşturucu ele geçirildi

İzmir'de tam 1 buçuk ton uyuşturucu ele geçirildi

Uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

İzmir'in Urla ilçesinde 1 buçuk ton uyuşturucu ele geçirildi. İzmir Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Narkotik ekipleri yaklaşık iki ay süren takip sonucu Urla ilçesi Demircili köyünde operasyon düzenledi. Ele geçirilen SKUNK adındaki uyuşturucu madde bugüne kadar Türkiye'de  yakalanan en yüksek miktar olduğu açıklandı.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın kordinesinde narkotik Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri yaptığı istahbarati çalışma sonrası, uyuşturucu madde SKUNK'ın Yunanistan üzerinden deniz yolu ile getirildiğini belirledi.

Emniyet Müdürü Aşkın ile narkotik timler, uyuşturucu maddenin getirileceği İzmir'in Urla ilçesi Demircili köyü yakınında konuşlanarak beklemeye başladı.
 
Sabah saatlerinde, uyuşturucu kaçakçıları tekne ile kıyıya yanaştığı sırada operasyon düzenledi. Operasyonda piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira olan 1 ton 200 kilo esrardan 20 kat daha tehlikeli ve kimyasal maddeler ile desteklenerek uyuşturucu oranı artırılan (SKUNK) ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.
 
Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, uyuşturucu ile mücadelenin terör kadar önemli olduğunu belirterek,''Yaptığımız operasyon Türkiye'de ilk. bu miktarda uyuşturucu maddesi SKUNK ilk kez ele geçirildi. Bu operasyon uyuşturucu baronlarına, dolayısıyla teröre vurulan bir darbe. Terör uyuşturucudan besleniyor. Çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.