İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 2 kişiyi yakaladı, 1 kişi tutuklandı.

Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince tanınan G.G.(34)’nin, İlimiz Karabağlar ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve satışa hazır haldeki uyuşturucu maddeleri boş arazide sakladığı bilgisinin alınması üzerine, şüpheli G.G.(34) görevli ekipler tarafından takibe alınmıştır. G.G.(34)’nin, 1 erkek şahısla kısa süreli konuştuğu ve yanından ayrılarak boş araziye gittiği, kısa süre sonra dönerek kendini bekleyen şahsa gizli bir şey verdiği ve beraber araca bindikleri görülmüş, araç takibe alınarak bir süre sonra durdurulmuştur. 
Araç içerisinde bulunan G.G.(34) ve A.İ.G.(27)’nin yapılan üst aramasında, satışa hazır hale getirilmiş 10 adet meşe tabir edilen Bonzai maddesi ile 5 adet Esrar maddesi ele geçirilmiş ve  şahıslar yakalanmıştır. Ayrıca G.G.(34)’nin uyuşturucu maddeleri sakladığı boş arazide yapılan arama sonucunda ise satışa hazır hale getirilmiş 38 adet meşe tabir edilen Esrar maddesi, 30 adet Bonzai maddesi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 635 TL ele geçirilmiştir. 

Şüphelilerden A.İ.G.(27) Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakılmış, G.G.(34) çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından, gençlerimizi uyuşturucu madde ile zehirleyen, torbacı olarak tabir edilen şahıslara yönelik yapılan operasyonlar tüm hızı ile devam etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.