İzmir'de uyuşturucu operasyonu! 7 torbacı tutuklandı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu! 7 torbacı tutuklandı

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 7 şüpheliyi yakaladı. Şüpheli 7 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 ay süren çalışma sonucu, torbacı tabir edilen sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik, 31.01.2017 günü Konak, Buca ve Bergama ilçelerinde eş zamanlı yapılan operasyonda, O.C.(36), T.G.(36), E.Y(42), D.B.(38), F.K.(28), F.K.(28) ve R.Ç.(40) gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda 1 kilo 500 gram Esrar Maddesi, 1 adet uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen Hassas Terazi, 1 adet Tüfek ve Tüfeğe ait 1 adet kartuş ele geçirilmiştir.

Şüpheliler O.C.(36), T.G.(36), E.Y(42), D.B.(38), F.K.(28), F.K.(28) ve R.Ç.(40) çıkarıldığı mahkemece tutuklanmışlardır. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından, gençlerimizi uyuşturucu madde ile zehirleyen, torbacı olarak tabir edilen şahıslara yönelik yapılan operasyonlar tüm hızı ile devam etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.