İZMİR’DEN FATSA’YA KİTAP KARDEŞLİĞİ

İZMİR’DEN FATSA’YA KİTAP KARDEŞLİĞİ

BORNOVA BECKER SPOR’UN BAŞARISINI DUYAN KÖY ÇOCUKLARININ KÜTÜPHANE RÜYASI GERÇEKLEŞİYOR

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin lideri olarak şampiyonluğa adım adım ilerleyen Bornova Becker Spor, kurumsal sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor. Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi ortaokulundan gelen çağrıyı yanıtsız bırakmayan Bornova Becker Spor, köy kütüphanesi kurmak için kolları sıvadı.

Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal Projeler Koordinatörü Burcu Kebir, Yalıköy Mahallesi’ndeki çocukların, Becker Spor’un basketboldaki ve sosyal projelerdeki başarısını duyarak yaptıkları çağrıya kayıtsız kalmadıklarını belirterek, “Ülkemizin neresinde olursa olsun, olanaklarımız ölçüsünde kız çocuklarımızın eğitimine ve kadınlarımızın kişisel gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ordu’nun Fatsa İlçesi’ne bağlı Yalıköy Mahallesi’ndeki çocuklarımız, ablalarının spordaki başarısını ve sosyal projelere sağladıkları katkıyı duymuşlar. Ortaokullarına bir kütüphane kurmamızı istediler. İzmir’den uzakta olsalar da kitabın aydınlığını onlara ulaştıracağız.” dedi.

Yalıköy’deki ilk kütüphaneyi yenilerinin izleyeceğini ve dileyen herkesin sadece bir kitap bağışı ile bu anlamlı projeye katkıda bulunabileceğini söyleyen Kebir, kampanya hakkında şu bilgileri verdi:

“Kitaplar ortaokul seviyesinde olmalı. Konu anlatımlı ders kitapları, hikâye ve romanlar o yaş grubundaki çocuklarımız için daha yararlı sonuçlar verecek. İkinci el kitap bağışlarını da kabul ediyoruz. Yapılacak bağışlar ile zenginleşecek kütüphanemiz sayesinde, çok zor ve kısıtlı imkanlarda okuyan çocuklarımızın hayata bakışlarında bir farklılık yaratacak, onlara okuma alışkanlığı kazandıracağız. Okumak, özgürlüğe uçmaktır. Çocuklarımızın özgürlüğe uçabilmesi için herkesten destek bekliyoruz.”  

Bornova Becker Spor’un öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyaya katkıda bulunmak isteyenler 0545. 579 92 67 numaralı telefona başvurabilecekler ya da Akçay Caddesi No: 211 Gaziemir-İzmir adresine gelerek ya da kargoyla göndererek kitaplarını teslim edebilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.