İzmir'den hiç bir isim listede yer almadı; isyan çıktı

İzmir'den hiç bir isim listede yer almadı; isyan çıktı

#BuAyıpYıkanmaklaGeçmez

CHP Gençlik Kolları'nın 15. Olağan Kurultayı'nda mevcut Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ve İstanbul eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Kenan Otlu genel başkanlık için yarıştı. Kazanan ise mevcut başkan Yılmaz oldu. CHP’nin kalesi olarak bilinen İzmir’den hiçbir ismin listede olmaması, özellikle sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. 

#BuAyıpYıkanmaklaGeçmez etiketiyle bir yazı yayımlayan CHP İzmir Örgütü üyeleri, “Sorumluların İzmir İl Gençlik Örgütünün hakkını savunmayıp, adeta Genel Merkez nezdinde öksüz bırakılmaları İzmir tarihine bir kara leke olarak geçmiştir” şeklinde tepkilerini dile getirdiler. 

Mesaj ise şu şekilde: “Türkiye’yi arkasında sürükleyen, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olan ve 26 delege ile blok hareket eden İzmir İl Gençlik Örgütümüzün temsiliyetsiz kalması ve hak ettiği değeri görmemesi İzmir’imiz için büyük bir hayal kırıklığıdır. Emektar yoldaşlarımızın Genel Merkez noktasında temsiliyetsiz kalması kabul edilemez. Sorumluların İzmir İl Gençlik Örgütünün hakkını savunmayıp, adeta Genel Merkez nezdinde öksüz bırakılmaları İzmir tarihine bir KARA LEKE olarak geçmiştir. Emek karşılıksız kalmıştır!.. ‘26=0’”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.