İzmir'e bir "veda", bir "merhaba"

İzmir'e bir "veda", bir "merhaba"

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla emekli olan Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Uşaklıoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne veda ziyaretinde gerçekleştirdi.

İzmir gibi çok özel bir kentte 4 yıl görev almaktan gurur duyduğunu belirten  Uşaklıoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da bu vesile ile tanıdığı için mutlu olduğunu kaydetti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’ın da bulunduğu ziyarette, Koramiral Hasan Uşaklıoğlu’na nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür eden Başkan Kocaoğlu, birlikte çalışmaktan onur duyduğu Koramiral Hasan Uşaklıoğlu’na emeklilik günlerini sağlıkla ve huzurla geçirmesi temennisinde bulundu.  


Koramiral Hasan Uşaklıoğlu’nun emekli olmasının ardından Güney Deniz Saha Komutanlığı’na atanan Tümamiral Aydın Şirin de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.  İzmir’de hayata geçirdikleri projeleri ve kentte yürütülen çalışmaları aktaran Başkan Kocaoğlu, Tümamiral Şirin’e görevinde başarılar diledi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.