İzmir’e pozitif enerji dağıtacak

İzmir’e pozitif enerji dağıtacak

Zor bir yılı geride kalırken yeni yılın trend takısı İzmirli tasarımcı Özlem Keskin’in imzasını taşıyan mandalalar oldu.

İzmir’in önde gelen değerli taş tasarımcılarından Özlem Keskin,  yeni sezona iddialı girdi. ‘Pozitif düşün pozitif olsun’ sloganıyla enerjiyi saklayan takılarıyla ilke imza attı. Ressam Gizem Güngördü’nün çizimlerini yaptığı 11 ayrı konseptte, enerjiyi içinde barındıran sıradışı kolye ve bileklikler İzmirli kadınların vazgeçilmezi oldu.

Uğur getiriyor
Türk motiflerini pırlanta, gümüş ve altın gibi değerli taşlarla yeniden yorumlayarak dikkatleri üzerine çeken Tasarımhane’nin kurucusu Özlem Keskin bu kez de Doğu’nun mistik enerjisini takılarla birleştirdi. Keskin’in, 40 bin yıllık geçmişiyle Doğu dillerinde ‘enerjiyi saklayan kap’ anlamına gelen “Mandala” takıları pozitif enerji dağıtacak. Dört aylık bir çalışmanın ardından özel bir koleksiyon hazırladıklarına dikkat çeken Keskin, “Denge, şans, güç, bereket, ilk görüşte aşk, sevgi, sonsuz aşk, sağlık, huzur, cesaret veren kolye ve bilekliklerimiz sahiplerine uğur getirecek. Güzel enerjiler yüklediğiniz bir mandalayı tılsım gibi üzerinizde taşıyabilirsiniz” dedi.

Süreklilik ve varoluş enerjisi için denge, kendi şansına inanan ve onu yaratanlar için şans, para ve süreklilik için bereket mandalası başta olmak üzere tasarlanan kolyeler vitrine çıkar çıkmaz yok satmaya başladı. Yoğun ilgiye yetişemediklerini belirten Keskin, “Çok özendik, çok çalıştık ama ilgi inanılmaz güzel oldu. Ürün yetiştiremiyoruz. Kolyelerimizin enerjileri şimdiden İzmir’e yayılmış durumda” dedi.

bayan.jpg

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.