İzmir’in Birincisi Menderes

İzmir’in Birincisi Menderes

Bir araştırma şirketi tarafından İzmir’in ilçelerinde yapılan ve belediyelerin memnuniyetinin ölçüldüğü ankette Menderes Belediyesi birinci sırada çıktı.

Karınca Araştırma Şirketi’nin 15 Aralık 2016- 20 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdiği ve İzmir’in 30 ilçesinde yaptığı anket sonuçları açıklandı. Araştırma sonucuna göre Menderes Belediyesi yüzde 50.53 oranla memnuniyeti en yüksek belediye olarak birinci sırada yer aldı.

 

Anket sonuçlarını değerlendiren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu anketi ne biz yaptırdık ne de kendi partimiz tarafından yaptırılmış bir ankettir. Sanıyorum ki başka partilerin yaptırdığı bir anketin sonucu. Bizlerde kendi çalışmalarımızı görmek adına zaman zaman anketler yaptırıyoruz, partimiz de bizlerle ilgili anketler yapıyor ama bugüne kadar biz anket sonuçlarımızla ilgili hiçbir açıklamada bulunmadık çünkü vatandaşlarımıza kendi yaptırdığımız anket sonuçlarını açıklayarak samimi ve gerçeklikten uzak olacağımızı düşündük. Ancak başka bir partinin 30 ilçede yaptırdığı ankette Menderes Belediyesi’nin memnuniyet açısından birinci çıkması bizleri de sevindirdi” dedi.

 

Birilerinin değil herkesin belediyesiyiz

 

Vatandaş odaklı çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Soylu, “ Yaptığımız işlerin merkezinde hep vatandaşımız oldu. En başta birilerinin değil, herkesin belediyesi olacağımızı söylemiştik ve o düsturla da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün farklı partilerin anket sonuçlarında Menderes Belediyesi memnuniyeti en yüksek belediye çıkıyorsak işte bu düsturla hareket ettiğimizdendir” ifadelerini kullandı.

 

İlkleri yaşattık

 

Menderes için ekibiyle birlikte gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Soylu, “ Sosyal belediyeciliği sözde değil özde hayata geçiren bir belediyeyiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Menderes’imize ilkleri yaşattık ve yaşatmayı da sürdürüyoruz. 3 yılda gelinen süreçte verdiğimiz sözlerin neredeyse tamamını tuttuk. Herkesin gıptayla baktığı bir Menderes için çalışmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz” dedi.İzmir’e ve Türkiye’ye örnek projelerle yola devam ettiklerini söyleyen Başkan Soylu, “  3 yıldır başlattığımız yatırım atağıyla ilçemizin geldiği durum ortada. Yıllardır kaderine terkedilmişi bir ilçeyi görevde bulunduğumuz 3 yıllık süreçte hak ettiği noktaya getirdik. Menderes bizim dönemimizde çağ atladı. Bu durum başka partilerin yaptırdığı anket sonuçlarında da ortaya çıkmış durumda. Bizim iddiamız zaten buydu. Bundan sonrada İzmir’in en iyi belediyesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.