İzmir'in Kiraz'ına 'Millet Bahçesi' geliyor!

İzmir'in Kiraz'ına 'Millet Bahçesi' geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı'nın kararıyla İzmir’in Kiraz ilçesinde ‘Millet Bahçesi' ihaleye çıkıyor. 14 Nisan’da yapılacak ihaleyle Kiraz, özlemle beklediği ‘Millet Bahçesi’ne, Başkan Saliha Özçınar Kutlu'nun girişimleriyle kavuşacak.

Türkiye iki gün sonra yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş iken, il ve ilçelerde belediye başkan adayları seçimi kazanabilmek, seçmeni ikna edebilmek için projelerini anlatma yarışına girmiş iken İzmir’in Kiraz ilçesinde bambaşka bir yerel seçim ortamı ortaya çıktı.

Kiraz Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Saliha Özçınar Kutlu, 2024 yılında Kiraz’da ‘Millet Bahçesi’ kurulması girişimini başarıyla sonuçlandırdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı, TOKİ kapsamında Kiraz’da ‘Millet Bahçesi’ kurulması ihalesine seçimlerden hemen sonra çıkma kararı aldı.

14 Nisan tarihinde yapılacak ihaleyle, muhtemelen aynı yıl bitirilmesi düşünülen ‘Millet Bahçesi’, Kiraz’da sosyal ve kültürel yaşantıya da büyük bir destek sağlayacak. Türkiye’de bir çok ilde yapılan, ilçelerin kendi ilçelerinde de yapılması için umutla beklediği ‘Millet Bahçesi’nin Kiraz’a kazandırılmasında büyük rol oynayan Kiraz Belediye Başkanı, Belediye Başkan Adayı Saliha Özçınar Kutlu, projelerini anlatan adaylara ders verircesine seçimin son günlerine, Kiraz’a yapılacak projenin kazanımı ve ilanıyla girmeyi başardı. Kirazlılar, ilçelerinde yapılacak olan ‘Millet Bahçesi’ni heyecanla beklerken Belediye Başkanları Kutlu'nun, Kiraz’a değer kazandırmaya devam etmesinden de ayrıca mutlu olduklarını belirttiler.

adsiz.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.