İzmirli Medyum Arap Ülkelerine Yolcu

İzmirli Medyum Arap Ülkelerine Yolcu

Ünü sınırları aştı.

İzmir'de bir özel bankaya yatırdığı 112 milyonu bahar olup uçan 65 yaşındaki Fadime Gür’ün ünü yurt dışına taştı. Dava açtıktan sonra gazetelerin ve televizyonların haber yaptığı Gür, gelen teklif üzerine önümüzdeki günlerde Dubai'ye gidiyor. Yaklaşık 35 yıldır Medyumluk yaptığını ve devlete vergi verdiğini belirten Fadime Gür, "Arap ülkelerinde çok sayıda müşterim İzmir'e geliyor. Arap ülkelerine yapılan davetlere sağlığımdan dolayı gidemiyordum. Önce Umre'ye ardından çok zengin bir ailenin daveti üzerine Dubai'ye gideceğim. Paramı kurtarmak için verdiğim hukuk mücadelesi sırasında yapılan haberlerden sonra Arap ülkelerinden aldığım davet sayısı arttı" dedi.

13052016aicmedyaegemedyum

Kızımı da götüreceğim

Banka görevlilerinin paradan 6 sıfır atıldığı ve hesapta 4 bin TL.kaldığını söyleyince yargı yoluna baş vuran Fadime Gür’ün hukuki mücadelesinin sürdüğünü belirten 65 yaşındaki Fadime Gür, "Türkiye'de gerçek anlamda çok az sayıda medyum var. Ben 35 yıldır medyumluk yapıyorum ve devlete vergimi veriyorum. Bir kişi gelip bizi dolandırdı diyemez. Arap ülkelerinden gelen müşterilerim medyumlara çok önem veriyorlar. Dubai'de bulunan ünlü bir Arap ailesinin davetine kızım Havva ile birlikte gideceğim. Bundan sonra bir ayağım yurt dışında olacak" dedi.

Herkes ondan para istedi

Hareketli günler yaşayan 65 yaşındaki Fadime Gün,’Benim hakkım olan parayı alabilmek için avukatım dava açtı. Bizim bu hukuki girişimimiz gazete ve televizyonlara haber olunca telefonum susmadı. Yurt içinden ve yurt dışından telefonumu bulan ve arayanların bir kısmı kendilerine baktırmak istediklerini, bir kısmı ise para istedi. Tanımadığım bir çok kişi arayıp bu kadar parayı nasıl kazandığı soruyor. Hareketli günler yaşıyorum. Ben paramın peşindeyken, dolandırıcılar da adımı kullanarak çok sayıda kişiyi dolandırmış. Dolandırılan vatandaşların durumu bana bildirmeleri üzerine avukatım, adımı kullananları tespit etti ve suç duyurusunda bulundu. Vatandaşlar bu tur kişilere itibar etmesinler' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.