İzmirli Umut Norgaz Türkiye’yi temsil edecek

İzmirli Umut Norgaz Türkiye’yi temsil edecek

Dünyanın en prestijli turnuvası WMC I-1 Grand Prix’de 67 kg’da Dünya Şampiyonluk Kemeri şampiyonunun belli olacağı 4’lü turnuvada İzmirli Umut Norgaz Türkiye’yi temsil edecek.

 

İzmirli Türk Thai-Box yıldızı Umut Norgaz Uzak Doğu’da dünyanın en prestijli turnuvaları arasında yer alan organizasyonda ringe çıkmaya hazırlanıyor.

WMC I-1 Grand Prix’de 67 kg’da Dünya Şampiyonluk Kemeri şampiyonu 4’lü turnuva sonrası belli olacak. Turnuvada 4 kick boksör yer alacak. Türkiye’den Umut Norgaz, Brezilya’dan Alex Oller, Fransa’dan Cedric Desruisseaux ve Yeni Zelanda’dan Pumip Ngaronoa turnuvada mücadele edecek.

Full Muay Thai kurallarının geçerli olacak ve eleme usülü gerçekleştirilecek gecede aynı gece iki maç kazanan WMC’de şampiyonluk kemerinin sahibi olacak.

Kick boksta da Avrupa ve Türkiye çapında şampiyonlukları olan Norgaz, “2013 yılında Kıbrıs Rum Kesimi’nde düzenlenen Uluslararası Muay Thai Şampiyonası’nı kazanmayı başardım. Aynı sevinci Hong Kong’ta yaşamak ve ülkeme gururu yaşatmak istiyorum. Türkiye’de ve İzmir’de hem kick boksu hem de muay thaiyi ileri seviyelere taşımak istiyorum” ifadelerini kullandı. Turnuva 8 Ağustos 2017’de Hong Kong Star Hall’de gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.