İZPEK BEDİA MUVAHHİT TİYATRO ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

İZPEK BEDİA MUVAHHİT TİYATRO ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

9. İZPEK Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri, Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

En başarılı prodüksiyondan en başarılı giysi tasarımcısına, en başarılı kadın oyuncudan en başarılı erkek oyuncuya kadar 13 ayrı kategoride ödül verildi. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri yaratıcısı Çağlar İşgören törenin açılış konuşmasında" Bu yıl 9.sunda bir araya geldiğimiz bu törenin düzenlenmesinde her türlü katkı ve desteği için ana sponsorumuz İZPEK’e, ödül törenimizin düzenlendiği ilk günden bu yana, benimle birlikte olan en büyük destekçim sevgili Ana Kadro’ma ve deneyimleri, bilgi ve bilgeliği ile bizlere yol gösteren; kendilerinden çok şey öğrendiğimiz çok kıymetli hocalarım Sayın Haldun Dormen, Sayın Göksel Kortay ve Sayın Selçuk Yöntem' e bu manevi desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. " dedi. 


Törenin ana sponsoru İZPEK şirketinin yönetim kurulu başkanı Özay İpek " Saygıdeğer konuklar 9. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri'ne hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle İZPEK ailesi olarak bizlerin bu harikulade organizasyonda olmamızı sağladığı ve sizlerle buluşturduğu için Sayın Çağlar İşgören ve Sahne Tozu Tiyatrosu ekibine teşekkürlerimizi sunarız. İZPEK Tiyatro Günleri'nde sergilenen oyunlardan aldığımız coşkulu dönüşler İzpek ekibi olarak bizleri çok heyecanlandırdı. Bu heyecan Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri ile buluşmamızı sağlayan harikulade bir serüvene dönüştü. Estetiğe önem veren bir şirket olarak biz de bu vesileyle tiyatronun yaşamımızın ne kadar önemli bir parçası olduğunu bir kez daha tanık olduk. " diyerek yaşadığı mutluluğu paylaştı.  Özay İpek'in yaptığı konuşmadan sonra Haldun Dormen sahneye çıktı. İzpek şirketi adına Özay İpek'e teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti. Sunuculuğunu Emre Basalak'ın yaptığı törene Göksel Kortay, Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Mehmet Aslantuğ, Dikmen Gürün, Gürkan Uygun, Hilal Saral, Oya Başak ve Serpil Günseli katıldı. Törende 3 ayrı özel ödül dağıtıldı. Göksel Kortay Özel ödülünü Silifke Belediyesi Tiyatro Topluluğu adına Bülent Yasin Bal alırken, en iyi yazar ödülünü Bahadır Yüksekşan, sanata destek veren yerel yönetici ödülünü ise Karşıyaka Belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar aldı.  Emre Altuğ ise etkileyici sesi ve şarkılarıyla gecede yerini aldı. Dünya tiyatro ödülleri listesine giren İzpek Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri'ne 600 kişi katıldı.


Alt sponsorlar: Özel Ege Şehir Hastanesi, Aytemiz Reklam, Pasaport Pizza, Çınar Ajans, Double Tree By Hilton, Yengeç Restaurant, Guts Güvenlik, Nazlı Baysu Organizasyon, Bizim İzmir Magazin, ECR Luxury Car Rental, Neton, Nemas Travel

Kazananlar:
 

YILIN EN BAŞARILI GİYSİ TASARIMI
Funda Çebi - Hastalık Hastası
YILIN EN BAŞARILI IŞIK TASARIMI
Ruzdi Aliji - Yanık Zaman Madımak
YILIN EN BAŞARILI SAHNE TASARIMI
Tayfun Çebi - Sandalım Kıyıya Bağlı
KEREM YILMAZER YILIN EN BAŞARILI GENÇ KUŞAK ERKEK OYUNCUSU
Fırat Kaya - Sait Hopsait
KEREM YILMAZER YILIN EN BAŞARILI GENÇ KUŞAK KADIN OYUNCUSU
Aysu Deniz - Aynı Kuş Yankılanıyordu İçimizde
YARDIMCI ROLDE YILIN EN BAŞARILI ERKEK OYUNCUSU
Caner Arıkan - Kıpti Kumpanya
YARDIMCI ROLDE YILIN EN BAŞARILI KADIN OYUNCUSU
Güldeniz Türküstün Eltepe - Hastalık Hastası
YILIN EN BAŞARILI KOMEDİ ERKEK OYUNCUSU
Devrim Akkaya - Haydi Karına Koş
YILIN EN BAŞARILI KOMEDİ KADIN OYUNCUSU
Canan Erener Şen - Hastalık Hastası
YILIN EN BAŞARILI ERKEK OYUNCUSU
Mustafa Şen - Sandalım Kıyıya Bağlı
YILIN EN BAŞARILI KADIN OYUNCUSU
Yasemin Şimşek Tüzün - Hizmetçiler
YILIN EN BAŞARILI YÖNETMENİ
Murat Çidamlı - Sandalım Kıyıya Bağlı
YILIN EN BAŞARILI PRODÜKSİYONU
İzmir Devlet Tiyatrosu, Sandalım Kıyıya Bağlı 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.