James Bond’un efsane otomobili yeniden üretiliyor!

James Bond’un efsane otomobili yeniden üretiliyor!

James Bond Goldfinger filminde kullanılan efsane 1964 Aston Martin DB5 spor otomobili tekrardan üretiliyor

Lego tarafından James Bond Goldfinger filminde kullanılan efsane 1964 Aston Martin DB5 spor otomobilin harika bir yapılandırma oyuncağının piyasaya sürülmesinin ardından, şimdi de Aston Martin gerçekten de bu otomobili bir kez daha özel olarak üretme kararı almış durumda.


007 sayesinde oldukça ünlenen ve üzerindeki çeşit çeşit araç gereç ile düşmanlarına aman vermeyen Aston Martin DB5 bir kez daha yollara çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca Aston Martin, sadece 28 adet üreteceği bu çok özel araca, filmdeki bütün yetenekleri de ekleyerek aracı tam bir arzu nesnesi haline getiriyor. Bunun için de James Bond filmlerindeki efektlerden sorumlu bir kişiden destek alındığı belirtiliyor. 


 Tahmin edeceğiniz üzere her bir araç, üzerinde özel numarasını gösteren levhaya da sahip olacak. Takip bilgisayarı, kurşun geçirmez kalkan, saklanan makineli tüfekler ve fırlatma koltuğu bile sunulacakken, bu aracın yollara çıkmasına ise izin verilmeyecek. Bu durum pek de şaşırtmadı değil mi?


 Bu harika DB5 için ödenmesi gereken fiyat da elbette ciddi anlamda yüksek. Araç için belirlenen fiyat tamı tamına 2,750,000 sterlin. Bu arada 28 aracın da satışa çıkmayacağını belirtelim. Şirket 25 adet aracı doğrudan alıcılarla buluşturacak. Kalan 3 araç ise Aston Martin, Bond filmlerini çeken EON Productions ve hayır amaçlı bir açık artırma için ayrılacak. İlk araç teslimatlarının ise 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.