Jason Denayer yola çıktı!

Jason Denayer yola çıktı!

Galatasaray'da Yuto Nagatomo'dan sonra Jason Denayer'de de yeşil ışık yandı, geri dönüş için her şey hazırlandı.

Belçikalı stoperManchester City ile yaptığı görüşmede, Galatasaray’da oynamak istediğini net olarak vurguladı. Genç yıldızın orta koyduğu tavır İngilizkulübüne çare bırakmazken, üçüncü kez Cim-Bom’a kiralanması için onay alındı.

Galatasaray, transferde önemli bir adım daha atmak üzere. Sarı-kırmızılılar, Jason Denayer’de mutlu sona çok yakın... Yuto Nagatomo’nun bonservisini İtalyan kulübü Inter’den alan Galatasaray, bir diğer kiralık futbolcusu Jason Denayer’i de bitirme noktasına geldi.

Daha önce genç futbolcuyu kiralamayacağını ve 8 milyon euroya satacağını ileten Manchester City Yönetimi, kararından döndü. Belçikalı stoperin, İngiliz kulübü yetkililerine, “Galatasaray’dan başka takımda oynamam. Bu hatayı bir kere yaptım. Galatasaray’da bana değer veriliyor. Kendimi de geliştirdim. Üstelik Şampiyonlar Ligi’nde direkt olarak yer alacak. Bu sizin için de cazip olmalı” resti sonrası geri adım atıldı. Böylelikle 23 yaşındaki futbolcunun 3. kez kiralanmasına onay verildiği bildirildi.

Bu gelişme üzerine sarı-kırmızılı yetkililer, İngiltere’ye çıkarma yapma kararı aldı. Galatasaray, Jason Denayer için İngiliz kulübüne kiralama bedeli olarak daha önce verdiği 500 bin euroyu teklif edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.