Jennifer Lawrance 20 Milyon Dolar Aldığı İçin...

Jennifer Lawrance 20 Milyon Dolar Aldığı İçin...

Jennifer Lawrence: 20 milyon dolar aldığım için...

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, başrolü Chris Pratt ile paylaştığı 'Passengers' (Uzay Yolcuları) filminden aldığı 20 milyon dolar ve gişeden kazanacağı ek gelirin çok olduğu yönündeki eleştirilere cevap verdi.

13 Ocak‘ta vizyona girecek 'Passengers' adlı bilim kurgu filminde 'Aurora' karakterine hayat veren Jennifer Lawrence, "Filmin en zor bölümü  yoğun çalışma saatleriydi. Bugüne kadar yaptığım en zorlu ve en uzun çalışma saatlerine sahip film oldu. Neyse ki Chris (Pratt) vardı, yoksa muhtemelen ölürdüm. Chris beni hayatta tuttu" dedi.

Kalçasıyla set görevlisini öldürüyordu!
ABD'li aktör Chris Pratt ise "Gurur duyacağınız bir işi yapmak müthiş bir zevk. Benim için filmin en güzel bölümü, bu yolculuğu Jen ile yaparak onunla zaman geçirmekti. Onu daha iyi tanıdım. Onunla çalışmak gerçekten harika" şeklinde konuştu.
 
"NE KADAR ÇOK ÇALIŞTIĞINIZA UYGUN ÖDEME YAPILIR"
 
Başarılı oyuncu, filmden 20 milyon dolar aldığı ve gişenin belli bir rakama ulaşması durumunda gelirinin artmasına ilişkin eleştirilere, "Sinema sektörü de diğer sektörler gibi. Makinenin çalışmasını sağlayan parçasınız. Diğer tüm çalışanlar gibi yaptıklarınıza, ne kadar çalıştığınıza uygun ödeme yapılır. Projeyi ne kadar taşıdıysanız, bu size ödenir. İnsanlar kazancımın çok olduğunu düşündüğü için üzgünüm. Bu, diğer işlerde olduğu gibi benim işi ne kadar taşıdığımla ilgili" yanıtını verdi.
 
Yönetmenliğini Morten Tyldum'ın üstlendiği filmde, Lawrence ve Pratt'in yanı sıra Michael Sheen, Laurence Fishburne ve Andy Garcia rol aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.