Jeopark Kula Belediyespor, 1. Lig A Grubu Şampiyonu

Jeopark Kula Belediyespor, 1. Lig A Grubu Şampiyonu

Erkekler 1. Voleybol Ligi’nin son hafta karşılaşmasında Jeopark Kula Belediyespor, kendi evinde Bornova Anadolu Lisesi’ni 3-0 mağlup etmeyi başardı. Ligdeki 26 maçın 25’ini galip tamamlayarak 73 puan toplayan Kula’nın Efeleri, iki devre halinde yapılacak

Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu Lideri Jeopark Kula Belediyespor, ligin son hafta karşılaşmasında Kula Spor Salonu’nda Bornova Anadolu Lisesi’ni ağırladı. Karşılaşmayı; Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, TVF Afyonkarahisar İl Temsilci ve gözlemci Kubilay Başpınar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer ve çok sayıda voleybol sever izledi. 23 Yıl önce 6 Mart’ta, Kula 4 Eylül Spor Kulübü’nün Burhaniye maçı dönüşünde gerçekleşen trafik kazasında hayatlarını kaybeden üçü futbolcu yedi vatandaşımızı unutmayan Jeopark Kula Belediyespor yöneticileri, oyuncuları ve taraftarı son maçı, o gün hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza adadı.

Jeopark Kula Belediyespor, Play-Off’lara A Grubu Şampiyonu Olarak Katılıyor

Ligin son hafta karşılaşmasını Bornova Anadolu Lisesi galibiyeti ile kapatan Jeopark Kula Belediyespor, grubunu 26 haftada 25 galibiyet alarak 73 puanla lider tamamladı. Ligde tüm rakiplerini yenen Kula’nın Efeleri, evinde oynadığı son maçta ilk seti 25-12, ikinci seti 25-15, kolay geçen son seti ise 25-14’lük skorlarla geçerek maçı 3-0 galip tamamladı. Lider Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyetle Efeler Ligi’ne yükselmek için Play-Off müsabakalarında ter dökecek. Play-Off müsabakalarında sekiz takımın boy göstereceği eşleşmelerde Jeopark Kula Belediyespor, grubunu lider bitirdiği için seri başı olacak.

Baş Antrenör Çayır; “Sezon Başında Hedeflediğimiz Yolda İlerliyoruz’’

Jeopark Kula Belediyespor Baş Antrenörü Mustafa Çayır, sezon başında hedeflenen yoldan devam ettiklerini belirterek, “Sezon başında Vedat Başkan’ıma bir söz vermiştik. Şampiyon olarak, gündüz vakti Kula Kent Meydanı’nda havai fişekleri patlatacaktık. Bu son maçla sözümüzün yarısını tamamladık. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ve Kulalı sporseverlerin desteği ile ligi birinci bitirdik. Belediye Başkanımıza, Kulüp yöneticilerimize ve seyircilerimize teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı. Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ise ligi birinci sırada bitirmenin gururunu yaşadıklarını söylerek, “emeği gecen oyuncularımıza, teknik heyetimize, gece gündüz desteklerini esirgemeyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a, her zaman maddi manevi yanımızda olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve her maçımızda bizi kalpten destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim. Play-Off’larda şampiyon olarak taraftarımızı Efeler liginde temsil ederek layık olacağız” dedi.

 

Başkan Tosun, “A Grubu’nun Şampiyonu olan takımızı Tebrik Ediyorum”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın adını sporda duyurmak için harcanan emeğin karşılığını birincilikle aldıklarını belirterek, “Kula’nın tanıtım noktasında yaptığımız çalışmaların meyvesini alıyoruz. Sporda yakaladığımız bu başarıyı Kula halkına hediye ediyorum. Lig’in bitmesiyle önümüzde zorlu Play-Off sınavı var. Takımıza Play-off’ta başarılar diliyorum. Ayrıca, 6 Mart 1994 yılında Kula’yı derinden sarsan elim bir kaza gerçekleşti. Kulalı’ların yüreğinde derin bir yara açan bu kazada Kula sporuda derin bir yara almıştı. Bu gün o kazanın 23. Yıl dönümünde Kula sporu hakkettiği yere geldiyse, o elim kazada hayatını kaybeden spor sevdalılarının spor aşkı ile olmuştur. Rabbim hayatını kaybeden yedi vatandaşımıza rahmet, mekanlarını cennet etsin” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.