Jeopark Kula Belediyespor, Filede Geçit Vermiyor

Jeopark Kula Belediyespor, Filede Geçit Vermiyor

Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 10. Hafta karşılaşmasında İzmir deplasmanında TFL Altekma’nın konuğu oldu.

Müsabakada üstün bir performans sergileyen Kula’nın efeleri, rakibini 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
 

Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda ligin 10. haftasında ligin iddialı ekiplerinden TFL Altekma’yla karşılaştı. Müsabakayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas, Murat Yanbolu, Kula MHP İlçe Başkanı İbrahim Kilimci ve Kula’dan maça giden taraftarlar izledi. Jeopark Kula Belediyespor, ilk seti 24-26’lık skoru ile alarak durumu 1-0 yaptı. 
 

Efeler İzmir’den 3 Puanla Döndü

Mücadelenin ikinci setinde de istikrarlı oyununu sürdüren filenin efeleri 20- 25’lik set skoruyla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette ise oyuna ortak olan TFL Altekma, seti 25-20 kazanarak durumu 2-1’e getirdi. Jeopark Kula Belediyespor, hücumlarından başarı ile dönerek attığı etkili servislerle rakibinin oyun kurmasını engelledi. Üstün bir performansla takım oyunu sergileyen Kula temsilcisi, rakibini son sette 22-25 ile geçerek maçı 3-1 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını 25’e çıkartarak liderliğini korudu.

Başkan Tosun, “Şampiyonluğa İnanıyoruz’’
Ligde üst üste alınan başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımımız her zaman olduğu gibi bizlere keyifli ve güzel bir maç izletti. Voleybol takımımızın ligdeki liderliğini sezon sonuna kadar koruyarak şampiyon olacağına yürekten inanıyoruz.  Tabi ki profesyonel voleybolun yanında, Kula Belediyesi olarak gerek yaz spor okulları, kış spor okulları ile gerekse amatör futbol liginde mücadele eden Kula Belediyespor ve Kula Ülküspor’a elimizden gelen imkanlar doğrultusunda destek vermeye çalışıyoruz. Bu başarılı sonuçların alınmasında yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.