Jeopark Kula Belediyespor, Galatasaray'ı Geçemedi

Jeopark Kula Belediyespor, Galatasaray'ı Geçemedi

Efeler Ligi’nin 10’uncu hafta mücadelelerinde Galatasaray ile karşılaşan Jeopark Kula Belediyespor, İstanbul deplasmanından 3-0 mağlup ayrıldı.

Tarihinde ilk kez Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, Türkiye’nin voleybolda söz sahibi olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Arkas, Halkbank gibi köklü kulüpleriyle mücadele ediyor. Jeopark Kula Belediyespor, Efeler Ligi’nin 10. haftasında ise ilk kez Galatasaray ile resmi bir müsabakada karşılaştı.

 

GS Park Voleybol Salonu’nda oynanan ligin 10’uncu hafta karşılaşmasını, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri, Galatasaray Voleybol Şubesi yöneticileri, İstanbul Kulalılar Derneği Başkanı Ercan Oğuz ve yönetimi protokol tribününden izledi. Kula’dan maçı izlemeye giden Jeo Taraftar Gurubu, İstanbul Kulalılar Derneği ve İstanbul’da yaşayan Kulalılar, tribünden takıma destek verdi.  Karşılaşmanın setleri; 19-25, 14-25, 22-25 sonuçlandı. Jeopark Kula Belediyespor, başa baş bir oyun sergilediği ilk seti talihsiz sayı kayıpları ile 19-25 kaybetti. İstediği performansı salona yansıtamayan Kula’nın Efeleri, ikinci seti 14-25, üçüncü seti ise 22-25, maçı da 3-0 kaybetti. Jeopark Kula Belediyespor, maç sonucu 9 puan ile 10. sırada yer aldı.
Jeopark Kula Belediyespor, ligde ilk devrenin son maçında Maliye Piyango ile 26 Kasım Pazar günü Ankara’da saat:19.00’da karşılaşacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.