Jeopark Kula Belediyespor Play-Off’ta İlk Maçını Kazandı

Jeopark Kula Belediyespor Play-Off’ta İlk Maçını Kazandı

Erkekler 1. Voleybol Ligi Play-Off A Grubunda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, rakibi Konya Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek grubunda avantaj elde etti.

Erkekler 1. Voleybol Ligi Play-Off A Grubunda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, Ankara Başkent Spor Salonu’nda karşılaştığı Konya Büyükşehir Belediyespor takımını 25-18, 25-18, 20-25 ve 25-17’lik skorla geçerek 3-1 galip tamamladı. Karşılaşmayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Kulüp Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri Murat Yanbolu, Selim Urlu ve Kula Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen ve taraftarlar izledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’yı Efeler Ligi’nde temsil etmek için takımın yanında olduklarını belirterek, “Jeopark Kula Belediyespor, Erkekler 1. Voleybol Ligi A Grubu’nda ruhunu ortaya koyarak birinci sırada tamamladı. Önümüzde daha büyük sınavlar var. Her İki gurupta mücadele eden takımların en güçlüleri ile mücadele edeceğiz. İlk sınavımızı geçtik yarın tekrar zorlu bir maça çıkacağız. Tüm rakiplerimizi yenerek seneye Kulalı’lara voleybol ziyafeti çektireceğiz. Takımımıza başarılar dileyerek, bize destek olan hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

Jeopark Kula Belediyespor 22 Mart 2017 tarihinde, Ankara Başkent Spor Salonu’nda Solhan Spor ile grubunun ikinci maçına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.