Judoya ilk adım

Judoya ilk adım

Milli Antrenör Münir Tunç, Basmane’deki 80 kişilik judo öğrencilerine 40 kişi daha kattı. Minik judocular elbiselerini alarak ilk antrenmana çıktı

Milli Antrenör ve JU-TE-KA Spor Kulübü Başkanı Münir Tunç, sporcularıyla yeni yıla merhaba dedi. 80 kişilik öğrencisini 120’ye çıkaran Tunç, Türkiye Judo Federasyonu’nun da desteğiyle öğrencilerine judo kıyafetlerini teslim etti.
Basmane’de yaptığı sportif çalışmalarla dikkat çeken ve bu semtten uluslararası alanda şampiyonlar çıkaran Judo Milli Antrenörü Münir Tunç, öğrencilerine judo kıyafeti dağıttı. 40 öğrenci de judo kıyafetleri ile ilk defa mindere çıktı.
Tunç, 2017 yılında da çalışmalarını aynı tempoda sürdüreceklerini belirterek, “Burada çeşitli yaşlardan öğrencilerimiz var. Hemen hemen hepsi Basmane-Kocakapı semtinde yaşayan ailelerin çocukları. Bir spor adamı olarak ben de bu semte spor ile katkıda bulunmak, çocuklarımızı geleceğe böyle hazırlamak istiyorum. Öyle ki, biz yıllardır buradan tüm dünyaya adını duyuran judocular yetiştirdik. Bu başarıyı gösteren bütün öğrencilerimle gurur duyuyorum” dedi.
Tunç, çalışmalarını 3 antrenör ile birlikte yürüttüğünün altını çizerek, “Azimli bir ekiple çalışmalarımıza devam ediyoruz. Haftada 3 gün, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri İbni Sina Ortaokulu Spor Salonu’nda öğrencilerimizle birlikteyiz. Bugün de Türkiye Judo Federasyonu’nun da desteğiyle öğrencilerimize judo kıyafeti dağıttık. Dilerim bu kıyafeti büyük başarılar için terletirler” sözlerine yer verdi.
Sportif faaliyetlerin daha başarılı yürüyebilmesi için desteğin şart olduğunu söyleyen Tunç, “Türkiye Judo Federasyonu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi önemli destekler sunuyorlar. Ancak, bu desteğin daha da yaygın ve görünür hale gelmesi lazım. İş insanları ve kurumlar destek sunarsa biz buradan çok fazla sporcu ve şampiyon yetiştiririz” dedi.
Tüm sporcularının yeni yılını kutlayan Tunç, ekibiyle birlikte judo kıyafetlerini teslim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.