Kadın Basketbolu'nda Türkiye Kupası Heyecanı İzmir'de

Kadın Basketbolu'nda Türkiye Kupası Heyecanı İzmir'de

Kadın basketbolunda Bornova Becker Spor ile dikkat çeken bir ivme yakalayan İzmir, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakaları ile dev bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor. 

1-4 Mart tarihleri arasında Bornova Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenecek turnuvada Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Bellona AGÜ, Hatay Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi takımları mücadele edecek. 1 Mart Çarşamba günü başlayacak ve TRT Spor ekranlarından yayınlanacak turnuvanın hava atışı, saat 13:00'de oynanacak Mersin Büyükşehir Belediyesi – Bellona AGÜ maçıyla yapılacak.

Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde 27’inci haftanın sonunda 51 puanla lider konumda olan ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne adım adım ilerleyen Bornova Becker Kulübü’nün Başkanı Volkan Kebir, İzmir’in son yıllarda kadın basketbolunda dikkat çeken bir başarı yakaladığını söyledi. Bu başarıda sahip olunan tesislerin de çok önemli etkisi olduğuna dikkat çeken Kebir, “Bornova Belediyesi tarafından kentimize kazandırılan Atatürk Spor Kompleksi, dünya standartlarının da üzerinde bir altyapıya sahip. Şimdi görev basketbolun doyumsuz keyfini çıkarmak isteyen İzmirliler’e düşüyor. Özellikle İzmirli kadınlarımızı tribünlere davet ediyorum. Biz de kupa mücadelesi verecek takımlarda oynayan İzmirli oyunculara hoş bir sürpriz yapacağız” dedi.     

Biletleri satışa sunulan çeyrek final eşleşmelerinin programı ise şu şekilde oluştu:

1-131.jpg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.