Kadıoğlu Beton’dan Ukrayna Çıkarması

Kadıoğlu Beton’dan Ukrayna Çıkarması

Kaba inşaat malzemeleri sektöründe İzmir’de öncü isimler arasında yer alan Kadıoğlu Beton,  Ukrayna’ya iş seyahati düzenledi.

1990 yılında kurulan ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren, inşaat demir ve çimento pazarlama sektörünün İzmir’deki öncüleri arasında yer alan Kadıoğlu Beton, iş ortaklarıyla birlikte Ukrayna’ya iş seyahati düzenledi. 6 ay önce faaliyete geçen yeni tesisin tanıtımı da Ukrayna’da gerçekleşti.

 

Menderes Tanıtıldı

 

Lviv şehrine gerçekleşen seyahate Menderes, Torbalı, Ödemiş ve Kiraz’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren 60 şirketin temsilcileri katılım sağladı. 4 güren süren iş gezisi kapsamında Kadıoğlu Beton tarafından 6 ay önce faaliyete alınan Menderes’te ki yeni üretim tesisinin de tanıtımı yapıldı. Kadıoğlu Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadıoğlu, “ Üretim kapasitemizi ve hizmet noktamızı arttırmak adına bünyemize Menderes’te ki yeni tesisimizi de katmış bulunuyoruz. Türkiye’de son yıllarda inşaat sektöründeki büyüme ile biz de kendimizi yeniliyor ve teknolojiye ayak uyduruyoruz. Sektörde kaliteli hizmet vermek adına atmış olduğumuz adımlar ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

Birlikte büyüyeceğiz

 

İnşaat sektörünün ülkenin kalkınmasında lokomotif görevi gördüğünü belirten Kadıoğlu, ”Türkiye’nin kalkınmasında en önemli sektörlerin başında inşaat geliyor. Bizler de bunun önemini bilerek hareket ediyoruz. Sektörün temsilcileri olarak birlikte büyüyecek, ülkemizin de ekonomisine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.