"Kahraman şehidimizin heykeli dikilsin!"

"Kahraman şehidimizin heykeli dikilsin!"

İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği'nden anlamlı talep.

İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İnmez, İzmir'de gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınayan bir açıklama yayınladı. İnmez yaptığı açıklamada olası bir katliamı engelleyen ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in İzmir Adliyesi'ne heykelinin dikilmesini talep ettiklerini söyledi.

İŞTE O AÇIKLAMA

İzmir Adliye binası C Blok giriş kapısı önünde teröristler tarafından gerçekleştirilen alçak terör saldırısını kınıyoruz. Hain saldırı ülkemizin ve İzmir'imizin huzuruna, birliğine ve aydınlığına karşı gerçekleştirilmiş bir eylemdir. Hainlerin asla bizi yıldırmasına izin vermeyeceğiz. Vatanımızı onlara asla bırakmayacağız.

Bizlerinde görev yaptığı adliye binasında, teröristlerle son mermisine kadar çatışan ve büyük bir katliamı önleyen şehit polis Fethi Sekin ile Mübaşir Musa Can'a Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da şifa diliyoruz. 

Olayın meydana geldiği bölgeden sürekli geçen ve biz gazetecilerin çalışma alanı olan İzmir adliyesine kahraman polisimizin heykeli dikilmelidir. Sosyal medyada da paylaşılan bu görüşün ilgili kişiler tarafından değerlendirilerek, sosyal medyada bulunan fotoğrafının bulunduğu yerd adının yaşatılması gerektiğini düşünüyoruz.

İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Mehmet İNMEZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.