Kahraman şehit dualarla anıldı

Kahraman şehit dualarla anıldı

Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz hafta İzmir adliyesi önündeki hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polis memuru Fethi Sekin anısına ilçenin çeşitli yerlerinde lokma döktürdü.

Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz hafta İzmir adliyesi önündeki hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polis memuru Fethi Sekin anısına ilçenin çeşitli yerlerinde lokma döktürdü. Kahraman şehit Sekin için Osmangazi Çarşı Camisi'nde de mevlit okundu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kahraman şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.  

Teröristlerin hain saldırısı sonucu geçtiğimiz hafta perşembe günü İzmir adliyesi önünde kahramanca şehit düşen ve bir katliamı engelleyen polis memuru şehit Fethi Sekin Bayraklı’da dualarla anıldı. Sekin için ilk anma programı Osmangazi Çarşı Camii’nde gerçekleşti. Burada mevlit okundu, Bayraklı Belediyesi tarafından cami önünde çadır kuruldu, lokma döktürüldü. Anma programına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Sekin’in mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇEŞİTLİ NOKTALARDA LOKMA DÖKÜLDÜ

Kahraman şehit polis memuru Fethi Sekin için ayrıca Bayraklı Belediyesi tarafından hain saldırının gerçekleştirildiği adliye binası önünde, Sevgi Yolu’nda ve evinin önünde lokma döküldü. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Fethi Sekin büyük bir kahramanlık örneği göstererek katliamı önledi. Bu ülke onu hiçbir zaman unutmayacak” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.