Kahve Denizi'nden İzmir'e 7'nci Şube

Kahve Denizi'nden İzmir'e 7'nci Şube

2014 yılında ilk şubesini açan Kahve Denizi 7'inci şubesini Yağhaneler'de hizmete sundu.

Gaziemir, Menderes, Buca, Şirinyer, Üçyol ve Güzelyalı şubelerinin ardından Yağhaneler'deki son şubesiyle İzmir genelinde 7 şubeye ulaşan Kahve Denizi'nin hedefi kaliteli hizmet anlayışlarını yeni lezzet noktalarıyla yaygınlaştırmak. 

Kendileri için en önemli ayrıntının müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi olduğunu kaydeden Kahve Denizi Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Güzel, yıllar içinde sektörde edindikleri deneyimi ve bilgi birikimini Kahve Denizi markası altında müşterilerle buluşturduklarını aktardı. 20 yılı aşkın bir süredir kahvecilik sektöründe hizmet verdiklerine değinen Güzel, sektörde gördükleri eksikleri gidermek adına Kahve Denizi markasını oluşturduklarını ifade etti. 

TÜM DÜNYA KAHVELERİ

Türk kültürünün önemli simgelerinden kahveyi günümüz damak tadına ve dünya trendlerine uygun olarak revize ettiklerini vurgulayan Rüstem Güzel, “Kahve Denizi'nde kendi harmanlarımızdan oluşan zengin bir mönümüz var. Keyfi Denizi bu lezzetlerimizden biri. Türk kahvelerimizin yanısıra dünya kahvelerinden özel bir şeçkiyi de müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca 3'üncü nesil demleme filtre kahvelerimiz de mevcut. Böylece her türlü damak zevkine hitap ediyoruz'' dedi.

HEM KAHVE HEM YEMEK KEYFİ

Kahve menülerinin yanı sıra; aperatifler, çocuk menüleri, sandviç, pasta, waffle, fondü, et ve tavuk yemekleri, makarna, salatalar gibi pekçok lezzeti de bir arada sunduklarını vurgulayan Rüstem Güzel, ''Kahve Denizi'nin tüm şubeleri hem kahve keyfi yapmak, hem de lezzetli bir yemek isteyen herkes için zengin bir seçeneğe sahip. Biz gittiğimiz müessese de kendimize nasıl hizmet edilmesini istiyorsak, müşterilerimize aynı şekilde hizmet veriyoruz. Bu anlamda hizmet kalitemizle rakiplerimizden ayrılıyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.