Kalkan, “Onlara Yalan şarkısını söyleyeceğim”

Kalkan, “Onlara Yalan şarkısını söyleyeceğim”

AK Parti İzmir milletvekili Necip Kalkan Güzelbahçe ve Narlıdere’de teşkilatla buluştu

Partisinin Narlıdere ve Güzelbahçe İlçe Danışma Toplantılarına katılan Kalkan AK Parti’nin iktidar dönemiyle büyüyen ve gelişen Türkiye’nin her geçen gün ileriye doğru bir adım atmakta olduğunu dile getirdi. Ülkemizin gelişiminden rahatsız olan vesayetçilere seslenen Kalkan, “Siz köle arıyorsunuz ancak o devir kapandı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dünyanın kararına ben uymam ben de o karar masasında olacağım diyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Recep Tayyip Erdoğan ile dünya da hakkını arıyor” diye konuştu.

İki kıtayı birleşti, 3. Havalimanını 150 milyon kişi kullanacak

Türkiye’de ki gelişimden rahatsız olanların ülkelerinde hayır propagandası yaptığına dikkat çeken Kalkan, “Türkiye’ye 3 tane Boğaz Köprüsü yaparsanız, denizin altından tren geçmezken Marmaray gibi dev bir projeyle dünyanın iki yakasını birbirine bağlarsanız, yılda 150 milyon kişinin kullanacağı dünyanın en büyük havalimanını İstanbul’a yaparsanız ve bunu yaptığınız için Almanya’nın göbeğindeki 100 milyon kişilik havalimanının kapasitesini atıl bırakırsanız, İstanbul Boğazından geçerken bütün İstanbul ‘u tehdit eden geçişlere karşı yeni bir kanal açarsanız tabi ki düşman olurlar. Tabi ki bize ülkelerinde propaganda yapma fırsatı vermezler çünkü bizim gelişmemizden korkuyorlar tarih akıllarına geliyor” dedi.

Açık oy gizli tasnifle seçim kazandılar

Türkiye Cumhuriyetinde açık oy, gizli tasnif ile 1946 yılında seçim alındığına dikkat çeken Kalkan, “1950’de bir seçim daha yaptılar o seçimden de yüzde 52 oyla ‘Yeter Söz Milletin’ diyen Adnan Menderes çıktı. 1960’ta sen bizim emrimize girmiyor diyerek ihtilal yatılar. Bu ihtilali yapan cuntacılar halk için ihtilal yaptık dediler bunlar halk için hiçbir şey yapamazlar. Halk için ihtilal yapıyorlar üç tane devlet adamını asıyorlar. Siz halk için hiçbir şey yapamazsınız. Halka hizmeti halktan olanlar, vatandaşın derdiyle dertlenen, vatandaşın içinden çıkmış liderler yaparlar” ifadelerini kullandı.

Elimden gelse onlara Tatlıses’ten yalan şarkısını söyleyeceğim

Tayyip Erdoğan’ı kıskananlara seslenen Kalkan, “Biz halkın oyuyla geliyoruz. Bu halk oylamasında Türkiye’nin vesayetçilerin etkisi altında kalmasını isteyeneler hayır diyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesini büyümesini isteyen bizler Evet diyoruz. Biz dünyayı takip ediyoruz. Ona göre bir değişimin içine girdik. Hayırcıların propagandası külliyen yalan, araştırmadan soruşturmadan algı operasyonu yapmaya kalkıyorlar. Elimden gelse onlara İbrahim Tatlıses’in yalan şarkısını söyleyeceğim. AK Parti bir tarih yazıyor. Tarihi de milletimizle yazıyoruz. Diktatörlükmüş, diktatörlük tankın arkasında, içinde gitmekle olur, biz tankların önünde duruyoruz. Tahlili sizler yapın. 15 Temmuz’u hatırlayın hain FETÖ terör örgütünün ülkemize, milletimizin iradesine yapamaya kalkıştığı darbe girişimde kahraman milletimizle alt üst etmedik mi? Şimdi de milletin gücüyle ülkemizi güzel günler bekliyor. Bizim ‘İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.