KAMU YARARLI BİR SEMİNERLE TANIŞACAK!

KAMU YARARLI BİR SEMİNERLE TANIŞACAK!

Ülke de kamu yararına projelerle tanınan genç kuşağın takip edilen stratejist Taner Akkuş ile Tarihçi Nermin Taylan

Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Coşkun Bilgin ve İstanbul Anadolu Yakası PTT Başmüdürü Mehmet Birtek merkez binasında bir araya geldi.   İstanbul Anadolu yakasında SGK ile PTT 'nin bünyesinde ve kamusal alanda hizmet veren yönetici kadrosuna yönelik "Moral ve Motivasyon Seminerleri" projesi kapsamında SGK Müdürü Coşkun Bilgin ve PTT Anadolu Yakası Başmüdürü Mehmet Birtek eğitimci seminerist Akkuş ve Taylan ile toplantı gerçekleştirdi.Kamu yararına kamusal alanda hizmet veren yönetici kadrosuna “Moral ve Motivasyon Seminerleri” ilki önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı Şehit Erol Olçok Yerleşkesi Konferans Merkezinde yapılması planlanmaktadır. Seminerlerin ikinci durağı ise Bülent Ecevit Kültür Merkezinde olarak planlanmaktadır.

Stratejist Taner Akkuş ile Tarihçi Nermin Taylan’ın “Kamu Personellerinin Kendilerini İfade Etmesini Sağlama” ile “ Kamu Personellerine Yönelik Yapılan Şiddetleri Duyurma” " içerikli seminerler dizisi merakla beklenmekte..

Akkuş ile Taylan'ın "KAMU PERSONELLERİNİN KENDİLERİNİ İFADE ETMESİNİ SAĞLAMA" ile "KAMU PERSONELLERİNE YÖNELİK YAPILAN ŞİDDETLERİ DUYURMA" içerikli seminerler dizisi merakla beklenmekte..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.