"KAN BAĞIŞINDAN DAHA KUTSAL, BİR TEK CAN BAĞIŞI VARDIR!"

"KAN BAĞIŞINDAN DAHA KUTSAL, BİR TEK CAN BAĞIŞI VARDIR!"

Karataş, "Kızılay Bölge Müdürü sayın Dr. Gökay Gök’ün Kan stoklarının azalması sonucu “Çıldırmak üzereyim” diye yaptığı serzeniş yüklü açıklamasına duyarsız kalamayız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir il başkanı Necat Karataş, "Sıcak iklim koşulları ve yaz ayları tatil’i nedeniyle kan bağışında azalmalar olduğu Bölge Müdürü tarafından (Acil) Çağrısı ile duyuruldu. Şuandaki kan merkezlerindeki stokların günlük ihtiyaçları karşılayamaz durumda olduğu, ancak negatif gruplarda belli günlerde karşılayabildiği de açıklanmıştır. 


Asli görevimiz olan siyasetin normal akışının dışında, sosyal sorumluluk ve insani konularda da Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerekli hassasiyeti göstermek durumundayız. Bu bizlerin (her şeyin başı sağlıktır) gerçeği ile vicdani görevimiz olduğu kanaatindeyiz. 


Bir gün hepimizin hasta ve hasta yakını olacağımızı unutmayarak, İzmirli hemşerilerimizi ve özellikle de tüm teşkilat mensuplarımızı Kızılay’ın kan bağışı noktalarına giderek kan vermeye davet ediyorum. Bunu da sizlerden kan bağışı yaparak kurtaracağınız hastalar ve hasta yakınları adına rica ediyorum. Şimdiden yapacağınız Kan bağışınızdan dolaya hepinize Şükranlarımı sunuyorum. KAN BAĞIŞINDAN DAHA KUTSAL, BİR TEK CAN BAĞIŞI VARDIR!" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.