Kan donduran olay! Sevgilisini cinsel ilişkide boğdu, doğrayıp...

Kan donduran olay! Sevgilisini cinsel ilişkide boğdu, doğrayıp...

21 yaşındaki Anastasya Onegina’nın 24 yaşındaki Dimitri Sinkeviç’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmasının ardından, birbirinden ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Cinsel ilişki sırasında birbirine şiddet kullanmayı tercih eden ikiliden Anastasya Onegina, sevgilisini “yanlışlıkla boğduğu”nu iddia etmişti.  Ancak ortaya çıkan yeni detaylar, bir satanist ayine işaret ediyor. Eski bir polis olan Dimitri Sinkeviç’in vücudunun parçalandığı ve cesedindeki kanın boşaltıldığı ortaya çıktı.

-cinsel-iliski-sirasinda-olduruldu-satanist-ayininde-kesildi--11848730.jpeg
Rusya’nın Oryol kentindeki polis; maktulün kafası, elleri ve ayaklarının Anastasya Onegina’nın buzdolabında bulunduğunu ifşa etti.  Adamın penisi, dudakları, kulakları ve parmaklarının kesilerek şeytani figür Bafomet’e benzetilmeye çalışıldığı da açıklandı.

Dimitri’nin üvey annesi Nina, oğlunun ve sevgilisinin satanizmle ilgilendiğini ifade etti. Babası İgor da oğlunu Onegina ve çevresi konusunda uyardığını belirtti: “Ona bu insanlara dikkat et ki, kafanı koparmasınlar demiştim. Söylediğimin tamamen gerçekleşmesini beklemiyordum” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.