Kani Beko'dan işlerinden atılan işçilere destek!

Kani Beko'dan işlerinden atılan işçilere destek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko, sendikalaştıkları için işlerinden atılan işçilere destek verdi.

Medya Ege- İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan AbalıoğluLezita fabrikasında sendikalaştıkları için işten atılan işçiler fabrika önünde direniyorlar. İşlerinden olan işçilere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Tacettin Bayır ve CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Av. Ahmet Cemil Balyeli
destek verdi. 'Sendikal hak ve özgürlükler Anayasamızda tanımlanmıştır' diyen Kani Beko, "Biz, direnişteki arkadaşlarımızın işi, ekmeği, geleceği ve örgütlenme hakkı yanı sıra da iş başı yapmaları için TBMM’de sesi ve soluğu olacağız" açıklamasını yaptı.

fuyuvgwwaaazdbt.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kani Beko, "Kemalpaşa’da bulunan AbalıoğluLezita fabrikasında sendikalaştıkları için işten atılan işçilerin fabrika önündeki direnişlerine destek verdik.Sendikal hak ve özgürlükler Anayasamızda tanımlanmıştır ve bir işçi sendikalı olduğu için işten atılıyorsa bu kesinlikle yasalara aykırıdır. Ve sosyal bir cinayettir. Biz, direnişteki arkadaşlarımızın işi, ekmeği, geleceği ve örgütlenme hakkı yanı sıra da iş başı yapmaları için TBMM’de sesi ve soluğu olacağız" ifadelerini kullandı.

fuyuvybxeaayads.jpgfuyuvlxwyaalnoi.jpgfuyuu5hxsaa0btg.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.