Karabağlar Belediyesi'nde iş bilmezliğin tescilliği!

Karabağlar Belediyesi'nde iş bilmezliğin tescilliği!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhuttin Selvitopu, 18 belediye çalışanını işten çıkarttığı Uğur Mumcu Spor Tesisleri’nin işletmesini ihaleye çıkarttı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhuttin Selvitopu, 18 belediye çalışanını işten çıkarttığı Uğur Mumcu Spor Tesisleri’nin işletmesini ihaleye çıkarttı. 14 yıldır belediye tarafından çalıştırılan tesisin ihaleye çıkması Karabağlar Belediyesi’nin iş bilmezliği olarak kabul edildi.

Karabağlar Belediye Başkan Muhittin Selvitopu, iki ay önce Uğur Mumcu Spor Tesisleri’nde 18 çalışanı işten çıkarttı. Başkanın söz verdiği halde iki aydır kendilerini belediyenin her hangi bir biriminde işe almadığını belirten işsiz kalan vatandaşlar tepki verirken, başkanın sözünü tutmasını beklediklerini söylediler.

İşsiz kalan işçiler belediyede başkanın sözünü tutup yeni iş vermelerini beklerken dün akşam toplanan Karabağlar Belediyesi Meclisi’nden, Uğur Mumcu Spor Tesisleri’yle ilgili gündem maddesi görüşüldü ve tesisin işletmesinin ihaleye çıkartılması için komisyonlara gönderilmesine karar verildi.

Karabağlar Belediyesi’nin kuruluşundan bugüne kadar belediye tarafından işletilen tesisin işletmesinin doğru düzgün yapılamaması yüzünden sürekli zarar etmesinin faturasını önce tesiste çalışan işçileri işlerinden çıkartarak kesen Başkan Selvitopu, akşam ki meclis toplantısında alınan kararla da belediyenin tesisi işletemediğini tescil etmiş oldu.

Karabağlar Belediyesie’ne ait şirkette bulunan tesisin işletilememesi, sürekli zarar görmesine tepki veren Karabağlar’da yaşayan vatandaşlar ise, belediyenin iş bilmezliğin tescili olan bu karara tepki verdiler. Yıllardır Uğur Mumcu Spor Tesisleri’nde sosyal anlamda faydalandıklarını belirten vatandaşlar, bu tesisin özel işletmeye verilmesi halinde her şeyin alt üst olacağını, hizmetin değil, para kazanmanın ön planda kalacağını savundular.

kb-2-1-jijpg-13-08-2018-08-11-05.jpgmuhittin-selvitopu-e1475b.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.