Karabağlar Belediyesi’nden miniklere tiyatro jesti

Karabağlar Belediyesi’nden miniklere tiyatro jesti

Karabağlar Belediyesi, ilçede yaşayan öğrencilere kültürel destek sağlayarak, onların sanatla iç içe yaşamasının önünü açıyor.

Karabağlar Belediyesi, ilçede yaşayan öğrencilere kültürel destek sağlayarak, onların sanatla iç içe yaşamasının önünü açıyor. Bu kapsamda en son Fuar İzmir Sanat’ta düzenlenen “Nasrettin Hoca Günümüzde” isimli oyunu izleyen Karabağlarlı minikler, keyifli dakikalar yaşarken, bu fırsatı kendilerine sunan Başkan amcalarına teşekkür ettiler.

Karabağlar’daki okullarda okuyan öğrenciler, Karabağlar Belediyesi’nin desteğiyle tiyatro oyunlarına düzenli giderek sanatsal etkinlikleri küçük yaşlarda tanıma fırsatı yakalıyor. Fuar İzmir Sanat’ta “Nasrettin Hoca Günümüzde” isimli oyunu izleyen çocuklar,  oyunu büyük keyif aldılar. Müzikal parçalarda alkışlarla tempo tutan minikler, ayrıca bu imkanı kendilerine sağlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ettiler.

Örnek projeler devam edecek

Karabağlar Belediyesi’nin çocukların eğitime destek olması amacıyla kültürel faaliyetleri bundan sonra da devam edecek. Düzenlenecek olan resim, fotoğraf sergileri, konserler ve oyunlarla Karabağlar Belediyesi kültür ve sanat alanında da İzmir’e örnek olacak projelere bu yıl da imza atacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.