Karabağlar’a Millet Bahçesi Geliyor!

Karabağlar’a Millet Bahçesi Geliyor!

Büyük Mitingde Büyük Müjde

 

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar’da vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen mitingde Karabağlar’a Millet Bahçesi kurulacağını müjdesini verdi. Karabağlar İlçe Başkan Vekili İrfan Doğruca ise müjdeli haberi almak için miting alanını dolduran binlerce Karabağlılara teşekkür etti.

AK Parti  Genel Başkan Vekili, Başbakan Binali Yıldırım, dün Karabağlar’da 15 binin üzerinde vatandaşın katıldığı mitingde konuşma yaptı. Konuşmasında sık sık Karabağlar’daki mitinge katılan binlere teşekkür eden Başbakan Yıldırın, Karabağlar içinde müjdeli haberleri de konuşmasını içinde sıralamaya başladı.

Başbakan Binalı Yıldırım, Karabağlar eski İlçe Başkanı Kazım Erten’in başkanlık yaptığı dönemde projelendirerek Ankara’ya taşıdığı kentsel dönüşüm, üniversite kampüsü konusunda kararlı olduklarını ve bu projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimin ana projesi olarak öne sürdüğü Millet Bahçesi projesinin müjdesini de Karabağlılara verdi. Başbakan Yıldırım, Karabağlar’da Millet Bahçesi kurulması için çalışmalar yapıldığını, Karabağlar’daki Millet Bahçesi’nin hem Karabağlılaların hem de tüm İzmir’in, şehir stresinden kurtulmak için rahat nefes alacağı bir alana kavuşacağının müjdesini verdi.

dca1117a4a9933499a4a870b4190065a1486034235.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Karabağlar mitingine katılın çok yüksek olmasından dolayı sosyal medya aracılığıyla Karabağlarlılara teşekkür mesajı paylaşırken, “Başbakanımızı teşrifleriyle onurlandırdığı Karabağlar mitingimizi Karabağlara yakışır şekilde, yoğun katılım ile gerçekleştirmiş olmaktan çok gurur ve mutluluk duyduk. Bu onur ve mutluluk sadece benim ve teşkilatımım değil, Karabağlar’da yaşayan bütün herkesin. Bizler Karabağlar’da büyük bir aileyiz ve bunu da mitingimizde sayın Başbakanımıza en iyi şekilde gösterdik. 24 Haziran seçimi Türkiye’de olduğu gibi Karabağlar’da da yeni vakitlerin müjdesi olacak. Eski ilçe başkanımızın yönetiminde ortaya koyduğu projelerin önümüzdeki dönemde tek dek hayata geçecek olması Karabağlar için büyük kazanım olacak. Buradan önceliklek büyük Karabağlar mitingine katılan, emeği olan herkese, projeleriyle Karabağlar’a vizyon kazandıran eski ilçe başkanımız Kazım Erten’e çok teşekkür ediyorum.Vakit Türkiye vakti, vakit İzmir vakti, vakit Karabağlar vakti.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.