Karabağlar’da ‘Evet’ Seferberliği

Karabağlar’da ‘Evet’ Seferberliği

Karabağlar'da AK Parti'den "Evet" seferberliği.

AK Parti Karabağlar’da AK Partili 4 İzmir milletvekili, AK Parti İzmir İl Başkanı, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı, AK Parti Karabağlar İlçe SKM Başkanı, AK Parti Karabağlar İlçe yöneticileri, AK Partili belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları hep birlikte ilçe genelinde ‘Evet’ kampanyası yürüttüler.


AK Parti Karabağlar İlçe SKM Başkanlığı tarafından düzenlenen programda haftasonu Karabağlar’da ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliği’ halk oylamasıyla ilgili olarak ‘Evet’ sefeberliği ilan edildi. Karabağlar İlçe sınırları içindeki bu ‘Evet’ seferberliğine AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Mahmut Atilla Kaya, Kerem Ali Sürekli, Hüseyin Kocabıyık ve Necip Kalkan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, Ak Parti Karabağlar İlçe SKM Başkanı İrfan Doğruca, Karabağlar Belediyesi’nin AK Partili Meclis üyeleri, AK Parti Karabağlar İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları,  AK Parti Karabağlar İlçe SKM tarafından kendileri için planlanan programa göre ilçede bulunan sivil  toplum örgütlerine, esnafa ve vatandaşlara ziyaretler gerçekleştirdiler. AK Partili milletvekilleri ilçeden kendilerine katılan parti üyeleriyle birlikte ekipler halinde dolaşarak, vatandaşlara 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında ‘Anayasa Değişikliği’ne neden evet denilmesinin gerekliliğini ve önemini anlattılar. Kararsız seçmen kısmında olan ve soruları olan vatandaşların sorularını da cevaplayan Milletvekilleri ve başkanlar, sabah başladıkları ‘Evet’ seferberliğini akşamın geç saatlerine kadar ilçede görev yaparak sürdürdüler.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.