Karabağlar’da Miting Gibi Danışma Toplantısı

Karabağlar’da Miting Gibi Danışma Toplantısı

AK Parti Karabağlar İlçe Danışma Meclis toplantısı, mini miting havasında geçti. Salonu dolduran yaklaşık bin kişi yeni yönetime destek verirken, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Necip Kalkan da toplantıda coşkulu konuşma yaptılar.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, yeni yönetimin oluşmasından sonra ilk Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ve yönetimi ev sahipliği yaptı.  Danışma Meclisi’ne vatandaşların ilgili oldukça fazla oldu. Oturacak yer kalmayınca, dışarıdan sandalyeler getirilerek takviye yapıldı.
Yaklaşık bin kişinin kişini katıldığı Danışma Meclisi’nin açılışı, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra 15 Temmuz Şehitleri için hazırlanan sinevizyon gösterisiyle yapıldı. Toplantıda daha sonra yeni yönetim kurulu üyeleri asil ve yedek olarak tanıtıldı. Açılış konuşmasını kısa ve öz yapan Başkan Erten, salonu dolduran, kendisine ve yönetimine destek veren tüm Karabağlılara teşekkür ederek, Karabağlar’da AK günlerin yakın olduğunu söyledi.
Divan başkanlığını AK Parti İl Başkanlığı Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun yaptığı Danışma Meclisi Toplantısı,  belirli kısımdan sonra basına kapalı geçmesi gerekirken, katılın bir hayli fazla olması, toplantı düzeninin değişmesine neden oldu. Divan başkanı Tosun, bu kadar kalabalıkla sıra dışı bir Danışma Meclisi toplantısına şahit olduklarını belirtip, toplantının sonunu kadar basına açık olacağını duyurdu.
Danışma Meclisi Toplantısı’nda milletvekillerinden ilk sözü AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya aldı. Kaya, Avrupa’nın ikiyüzlü tavrını eleştirirken, aynı şekilde teröriste destek olan ve haklarında hukuki işlem yapılan HDP milletvekillerini koruyan CHP’de eleştirilerinde nasibini aldı. Kaya, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde sıkılan 4 kurşuna da değinerek, “AK Parti’nin Karağbalarda yakaladığı ivmenin ne kadar iyi olduğu birilerini tedirgin etmiş. Ey o kurşunu sıkanlar, bu milleti, tanklar, tüfekler, helikopterler durduramadı, sen 4 kurşun sıkarak mı dolduracağını sanıyorsun” dedi.
Salondu bulunanları coşturan isim ise Karabağlıların çok sevdikleri, belediye başkanı adaylığında birlikte çalıştıkları AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan oldu. Kalkan, belediye başkanı adayı olarak yola çıktıklarında hep desteklerini gördüğü Karabağlıların hayatında her ayrı bir yeri olduğunu belirtirken, “Sizler, belediye başkanı yapamadığınız bu kardeşinizi milletvekili yaptınız. Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Danışma Meclisi’nden çok küçük bir mitinge dönüşen bugünkü manzara, gelecekte Karabağlarda AK günlerin habercisidir” dedi.

unnamed-(15).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.