Karabağlar’da okullardaki ağaçlar budanıyor

Karabağlar’da okullardaki ağaçlar budanıyor

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ilçe genelinde ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.

 

Sömestre döneminde okul bahçelerinde bulunan ağaçları budayan ekipler, olumsuz hava şartları nedeniyle budama yapılmayan okullara da girerek çalışmalarını tamamlayacak.Ağaçların daha verimli olması, daha sağlıklı büyümesi amacıyla Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde budama çalışması başlattı. Vatandaşlar ve muhtarlardan da gelen talepleri dikkate alan ekipler, sokaklarda, mahalle aralarında ve parklarda büyüyen, tehlike arz eden ağaçları buduyor.

Vatandaşlar çok memnun

Bu çalışmalar yapılırken ekipler, sömestre tatili nedeniyle ilçede bulunan okullara ağırlık verdi. Okulların büyük çoğunlunun ağaç budamasını tamamlayan ekipler,  olumsuz hava şartları nedeniyle çalışma yapılmayan diğer okullara da girerek eksikleri kısa sürede tamamlayacak. Ağaçların gelişmesini kuvvetlendirip sağlıklı kılmak,  form vermek amacıyla yapılan çalışmalara mahalle muhtarları ve vatandaşlar da teşekkür etti. En son Yunus Emre Mahallesi’ndeki okulların ağaç budamasını gerçekleştiren ekipler, çalışmaların devam edeceğini belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.