Karabağlar'ın sokakları şantiye oldu

Karabağlar'ın sokakları şantiye oldu

Karabağlar İlçe sınırları içinde ses cihazıyla satış yapmayı yasaklayan Karabağlar Belediyesi, sokakların şantiye alanına dönmesine çözüm bulamıyor.

Karabağlar İlçe sınırları içinde ses cihazıyla satış yapmayı yasaklayan Karabağlar Belediyesi, sokakların şantiye alanına dönmesine çözüm bulamıyor.

Karabağlar İlçe sınırları içinde Karabağlar Belediyesi sınırları şantiye alanına döndü.

Kentsel dönüşüm konusunda büyük sıkıntılar içinde olan İzmir'in Karabağlar ilçesi kaderine terk edilmiş bir ilçe olarak yaşıyor. Karabağlar sokakları, kum, çakıl, çimento vs inşaat malzemeleri satanların şantiye alanına dönmüş durumda.

20170822_093813.jpg

Sokakta oturan vatandaşları, o sokağın çocuklarını, o sokakta park etmiş lüks araçları ve sokaktan geçmeye çalışan araçların varlığını hiç sayan inşaat ticareti yapan firmalar, üzerinde tonlarca yük olan kamyonları şehrin merkezine kadar getirip, sokağın ortasına kadar sokmayı da başarabiliyorlar.

20170822_094547.jpg

Şehrin içinde giren yük dolu kamyonları, sokakların ortasına  park eden inşaat malzeme satanlar, yük taşıyıcı, işyerine ait kapalı  alanda kullanılması gereken yük taşıyıcı forkliftlerle, yükleri sokağın ortasında kamyondan alıyor ve başka sokaktaki inşaat malzemesi satan firmanın kum, çimento vs malzeme dolu alanına indiriyor.

Trafiğe açık alana girmesi yasak olan forkliftle, trafiğe açık alanda hem insanların hem de araçları tehlikeye atarak  iş yapan inşaat malzemesi satan firmalar, yaptıkları iş olağan, sokaklar onların doğal şantiye alanıymış gibi kendilerini uyaran sokak sakinleriyle de tartışmayı ihmal etmediler.

Vatandaşlar, Karabağlar Belediyesi'ni can ve mal güvenliğini tehlikeye atan bu firmalara engel olmasını istediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.