Karaburun Belediyesi orman yangınlarına karşı 7/24 nöbette

Karaburun Belediyesi orman yangınlarına karşı 7/24 nöbette

Karaburun Belediyesi, ülkenin birçok şehrinde eş zamanlı başlayan ve yer yer süren orman yangınlarına karşı önlemler almayı sürdürüyor.

Medya Ege- Karaburun Belediyesi, orman yangınlarından korunmak adına tüm ekiplerin 7/24 çalıştığını açıkladı. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, İzmir ili sınırları içinde ormanlık alanlarına girişlerin Valilik genelgesi uyarınca 30 Ekim 2021 tarihine kadar yasaklandığını, yasağa uymayanlar hakkında yasaların izin verdiği en ağır cezai yaptırımların uygulanacağını hatırlatarak; ormanlık alan, piknik alanları ve yol kenarları ile ilgili temizlik çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

e8az-qtxsaawscm.jpg

Başkan Erdoğan, yaptığı paylaşımla Karaburunluları da destek olmaya çağırdı. Vatandaşlara kişisel bahçe, arsa ve tarla gibi alanlarda kuru otların temizliğini yaparak yangın tehlikesinin önüne geçebileceklerini söyledi. Başkan Erdoğan, vatandaşların olası bir yangına karşı herhangi bir işaretle karşılaşmaları durumunda ihbarda bulunabilecekleri bir irtibat numarası da paylaştı.

Karaburun Belediyesi WhatsApp Hattı: 0535 105 51 99

Orman Yangın İhbar Hattı: 177

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.