"Karanlıkta Futbol oynayın "

"Karanlıkta Futbol oynayın "

699 TL elektrik faturası geldiği gerekçesiyle kapılarını kapatıyor.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bulunan tek futbol sahası 40 yaş üstü olarak bilinen Masterler takımları tarafından antrenman ve maçlar için kullanılıyorken 699 TL elektrik faturası geldiği gerekçesiyle kapılarını kapatıyor.

 İl spor müdürlüğünün İlçe spor müdürlüğüne verdiği talimatla akşam antrenmanları veya maçlarda ışıkların açılmaması veya kısılması istendi. Seferihisar da ki Master futbol takımları da bu uygulamaya tepki gösterdi.

Seferihisar Masterler Dernek Başkanı Evrim Ataman "Master takımları İzmir'in 31 ilçesinde geç saatlere kadar spor yapabilme imkanı buluyorken Seferihisar sahasında ki keyfi uygulama ile bize spor yaptırmamayı uygun görüyorlar. Gerekçe olarak da Tesise gelen 699 TL faturayı gösteriyorlar. İnsanlara spor yaptırma amacı olması gereken İl ve İlçe spor müdürlükleri tesisi kaderine terketmek istiyor. Biz dernek olarak çimlere atılan şeker gübresinin bile parasını cebimizden ödüyoruz. Gerekirse elektirk parasını da ödeyelim spor yapabilmek için ancak o zaman burada bir kuruma da ihtiyaç yok demektir. İlçe spor müdürü Erdal Kılıç talimatın İl spor müdürlüğünden geldiğini kendisinin yapacak bir şeyi olmadığını söylüyor. Sadece amacı spor yapmak olan bir tesiste spor yapmak için çaba sarfediyoruz. İzmir Milletvekilleri sahanın sentetik saha olması için uğraşıyorlar ama bu zihniyetle yapılacak tesisin kapısını kapatıp sporu engellerler" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.