Karataş Basın Merkezi hizmete açıldı

Karataş Basın Merkezi hizmete açıldı

Karataş Basın Merkezi yenilenerek İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin hizmetine sunuldu.

Karataş Basın Merkezi yenilenerek hizmete açıldı. Açılışa, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Gazeteciler Cemiyeti önceki dönem başkanı Misket Dikmen, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir önceki dönem milletvekili Atila Sertel, İGC Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şube Başkanı Nil Kahramanoğlu, sendika yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Karataş Basın Merkezi’nin yenilenme çalışmaları hakkında bilgi veren İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, “İzmir’de yaşadığımız depremin ardından burada uzun süre zor koşullarda çalışmak durumunda kaldık. Yapının ciddi bir bakım ve tadilata ihtiyacı olduğunu görüyorduk. Ekip ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte yaklaşık 10 ay olumsuz koşullarda çalıştık. Bu sıkıntıları bizimle birlikte üyelerimiz de yaşadı. Yaklaşık bir yıldır Uluslararası Basın Merkezi’nde çalışmalarımızı sürdürürken, Karataş binasının da üyelerimize yakışır bir şekilde açılması için planlamalarımızı yaptık ve bugün üyelerimizle burada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz ” dedi.

pro-iz5frb8k.jpeg

‘BAŞKAN BATUR’A TEŞEKKÜR

Gappi, “Böyle bir merkezimiz olduğu için çok mutluyuz. Merkezimizin müdavimi meslek büyüklerimizin çoğu burada, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Biz, üyelerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bunları yaparken de dostlarımız bizim yanımızda. Yenilenme çalışmalarımıza destek olan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a da çok teşekkür ediyoruz. Binanın yenilenmesi ve tadilatı için bize desteğini esirgemedi. Sorunlarımızla yakından ilgilendi ” ifadelerini kullandı.

"AMACIMIZ KÜLTÜR MERKEZİ HALİNE GETİRMEK"

Karataş Basın Merkezi’nin kültür faaliyetlerine de ev sahipliği yapmasını hedeflediklerini, birçok farklı etkinliğe imza atacaklarını söyleyen Gappi, ‘’Eylül’den itibaren burada sık sık kültürel etkinlikler, şiir dinletileri, edebiyat buluşmaları olacak” dedi.

"HER ZAMAN İGC’NİN YANINDAYIZ"

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Gerçekten elden geçirilmesi gereken, tadilat yapılması gereken bir yapıydı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin bize ilettiği her türlü sıkıntıyı çözmeye çalıştık. İçeriye girince de güzel bir çalışma yaptığımızı gördük ve anladık. Kısa sürede bitirdik. Gazeteci dostlarımızın kullanacakları bu mekanı yeniden düzenlemiş olduk. Biz her zaman İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Sizlerle beraber olmak çok güzel. Umudun bittiği yerde yeni umutlar yeşerir. Bir şekilde umudumuzu kaybetmeyeceğiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve İGC üyeleriyle kurdele kesimi gerçekleşti.

pro-pfdj3kmf.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.