KARATAŞ, "MHP 24 HAZİRAN’A DAMGASINI VURACAK”

KARATAŞ, "MHP 24 HAZİRAN’A DAMGASINI VURACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Karşıyaka ilçe teşkilatının “3 Mayıs Milliyetçiler Günü” dolayısıyla düzenlediği toplantıda konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş toplantıda şunları dile getirdi:

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka ilçe teşkilatı “ 3 Mayıs Milliyetçiler Günü” dolayısıyla düzenlediği konferans ve Türkü şöleni büyük bir coşkuya dönüştü.


Türk milliyetçiliğine gönül vermiş olan topluluk büyük bir heyecan içeresinde konuşmacı Öğretim Görevlisi Dr. Bahadır Bumin Özarslan’ın “3 Mayıs” konulu konferansını ve Ülkücü Sanatçı Kaya Kuzucu’nun türkülerine ve marşlarına yoğun ilgi gösterdi.


Toplantının ev sahibi Karşıyaka ilçe başkanı Akif Yılmaz yaptığı açılış konuşmasına katılan heyeti selamlayarak başladı. Bugüne kadar yaptıkları Türk milleti için önemli olan konulardaki etkinliklere değinen Akif Yılmaz konuşmasının son bölümün de ise “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Karşıyaka’da 24 Haziran seçimlerine hazırız. Karşıyakalı hemşehrilerim 24 Haziran’da Cumhur İttifakı, Millet Aklı diyecek ve ittifaka sahip çıkacaktır.” Dedi.
Büyük bir alkış seli eşliğinde kürsüye davet edilen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş konuşmasına “MHP Türk milliyetçiliği fikir hareketinin öncüsü Başbuğ Alparslan Türkeş tarafından kuruldu ama bu hareketin temelleri bugün 74. Yılını idrak ettiğimiz 3 Mayıs 1944’de atıldı.


MHP 1969 yılında Cumhuriyeti kuran felsefe ilke ve değerle kuruldu. Bu sebeptendir ki Türk Milliyetçilerinin siyasi organizasyonu Milliyetçi Hareket Partisidir.”


Konuşmasının son bölümünü 24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerine ayıran İl Başkanı Karataş;


“ Hain 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu duruş, ülkemizdeki bir çok hain odakların oyununu bozmuştur. Türk milletinin, Türk Devletinin milli birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu süreçte MHP 7 Ağustos Yenikapı ruhuna bağlı kalmıştır. Ardından 16 Nisan Halk oylaması Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Liderimizin teklifi idi. Bu sistemin karşısındaki “Hayır bloğu” bileşenlerine bakınca Cumhur İttifakı’nın bu ülke için elzem bir durum olduğunu gören liderimiz Devlet Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınlarını garanti altına almak için “Cumhur İttifakı” teklifini getirmiştir. İşte şimdi de güçlü ve huzurlu Türkiye için oluşturulan “Cumhur İttifakı” 24 Haziran’daki seçimlerde büyük Türk Milletinin karşısına çıkacaktır.


Türk milletinin ve Türk Devletinin yararına olan Cumhur İttifakı hem Türkiye’de hem de İzmir’de en yüksek oyu alacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek bir oyla seçecektir.

 


Ayrıca MHP kendi kurumsal kimliğiyle bu ittifakın içinde yer almaktadır. MHP, TBMM’ye bir vekil daha fazla göndermenin çabası içeresinde olacaktır. Biz bu gayret içeresinde çalışacağız. İli, ilçesi, mahalle sorumluları ve sandık görevlileri ile elinden geleni yapacaktır. Bütün mensuplarımız alanda olacak. Herkese dokunacağız, her insanımızı aziz bileceğiz. Her gönüle gireceğiz  ve Başaracağız. 

 


Türk milliyetçileri, Milliyetçi Hareket Partisi 24 Haziran’da Damgasını vuracak, 5 benzemez ittifakını rüyadan uyandıracaktır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.