KARATAŞ’TAN YOĞUN PAZAR MESAİSİ

KARATAŞ’TAN YOĞUN PAZAR MESAİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir Pazar mesaisi yaşadı.

Sabah Aliağa İlçe teşkilatının Yenişakran’da partililere, sandık ve okul sorumlularına yönelik gerçekleştirdiği kahvaltılı bilgilendirme toplantısına katıldı.


Kahvaltılı toplantıda MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’da hazır bulundu. 


Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir toplantının açılışında yaptığı konuşmasında Aliağa olarak her birimimizle seçimlere hazır olduklarını belirtti.


İl başkanı Necat Karataş ise ülkenin içinde bulunduğu durumu, 15 Temmuz hain kalkışmasından sonra devletimizin geldiği noktayı ve ittifak sürecinin nedenlerini geniş kapsamlı olarak partililere aktardı. Seçim kampanyası dönemi ve seçim günü izlenilmesi gereken yol hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.


Öğleden sonra da MHP Balçova ilçe başkanlığının yeni hizmet binasının açılış programına katıldı. 


İl başkanı Necat Karataş’a il başkanlık divanı üyeleri, il yöneticileri, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, kadın kolları il başkanı Fatma Bakır, ilçe başkanları ve 27. Dönem Milletvekili aday adayları eşlik etti.


Açılış töreni yoğun bir kalabalıkta, tarihi mehteran takımının marş ve türküleriyle şölene dönüştü. Kuran-ı Kerim Tilaveti okunarak dualar eşliğinde açılan Balçova ilçe teşkilatının başkanı Fazıl Şahin yaptığı konuşmasında oluşturduğumuz birlik ve beraberlik ruhuyla kısa sürede Balçova’da bir çok şeyi başardıklarını belirterek önümüzde şimdi 24 Haziran’daki seçimler var. Ben, yönetim kurulu üyelerimiz ve milletvekili adaylarımızla Balçova’da çalmadığımız kapı, dokunmadığımız insan kalmayacak. Cumhur İttifakı’nı anlatmadığımız hiçbir Balçovalı kalmayacak ve seçim sürecinde ise en yüksek oyu alacağız dedi.


İl Başkanı Necat Karataş yaptığı konuşmasında; “ Milliyetçi Hareket Partisi kuruluşundan bugünlere yani 49 yıldır çileli ve meşakkatli yolardan geçerek geldi ama her şeyin üstesinden birlik ve beraberlik bilinciyle hareketle, mensuplarımızın fedakarlıklarıyla geldi. Tahta sandalyeler bulamadığımız günlerden, böyle donanımlı ve fiziki şartları güzel ilçe binalarına kavuştuk. İşte böyle güzel ilçe binasını Balçovalı hemşehrilerimizin hizmetine sunan ilçe başkanımız Fazıl Şahin ve emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun.”

 


Ardından 24 Haziran seçimlerine değinen il başkanı Necat Karataş “ MHP ülkenin ateş çemberinden geçtiği bir zamanda sessiz ve duyarsız kalamazdı. Siyasi tarihinde milli bekanın teminatının aksine hiçbir faaliyette bulunmayan gerektiği zaman bu Ülke için bedel ödeyen MHP ve onun Lideri Devlet Bahçeli bey bir söz söylemeliydi,ve dedi ki,  bugüne kadar hep önce ülkem ve milletim sonra partim anlayışıyla hareket ettik. Şimdi de ülke ateş çemberinden geçmekte iken bir milli mutabakat ittifakına ihtiyaç vardır.” Demiştir. Bu İttifakın adı da cumhur ittifaka olmalıdır demiştir. Cumhur ittifakı sadece Türk devletinin Türk Milletinin değil Türk İslam Alemi’nin umudu olmuştur. Çünkü Cumhur ittifakının içerisinde Vatan ve Millet aşkıyla dolu Türk Milliyetçileri Milliyetçi Hareket vardır.


İşte Cumhur İttifakı : Milli bekanın teminatı için, güven ve huzurun teminat için, istikrarlı yönetimin teminatı için ve  geleceğin teminatı için ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. 24 Haziran’da büyük Türk milleti Cumhur ittifakı içerisindeki siyasi parti ve anlayışlara bakacak, birde karşımızdaki beş benzemez ittifaka bakacak ve diyeceki Ülke benim, karar da benim diyerek sandığa gidecek Türk Devletinin Türk Milletinin geleceğini düşünerek yüksek bir oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçecek, ve MHP Türk Milletinin Çimentosudur, bu ülkenin güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var diyerek yüksek bir oy oranıyla da MHP’ni TBMM’de temsil edilmesini sağlayacaktır.” Buna inancımız tamdır.


Konuşmasının son bölümünde MHP İzmir İl Başkanı Karataş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu. 


“Bizler İzmir’de yaşayanlar olarak artık bıktık. Dönüşemeyen, gelişemeyen, yenilenemeyen ve trafik keşmekeşinden kurtulamayan bu şehir bizi yoruyor. MHP’nin belediyecilik anlayışının bu şehirle tanışma zamanı gelmiştir. Merak edenler 45 km ötemizde Manisa’ya bakabilirler. Sorunlarını aşmış, şehir kendini yenilemiş, insanların mutlu olduğu, farkı fark ettiği bir modern kent görüntüsünde.


Biz halen çöp sorununu çözememişiz, Manisa ise İzmir’in çöpünü bile bertaraf edebilir bir tesise sahip.


Bu beceriksizliklerini, iş bilmezliklerini ve takatsizliklerini görmeden iş yapan belediye başkanlarını eleştirmekten geri kalmıyor.


Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla Aliağa’nın çehresini değiştiren Serkan Acar’a bir arazi satışından dolayı “Çizmeyi Aştı” eleştirisinde bulunmuş. Sayın Kocaoğlu,bu satıştan elde ettiği imkanı Aliağa’da Büyükşehir belediyesinin yapması gereken işleri yapacak bunun havasını atacak diyor. Yapılması gereken işleri yapsaydın sen havanı atsaydın. Çizmeyi aşan varsa Serkan başkan değil ama sen beceriksizliklerinle çoktan çizmeyi aştın.” Diyerek konuşmasını bitirirken son olarak da 24 Haziran seçimleri için herkese üstün başarılar diledi.
“Milletin iradesi Cumhur İttifakı’ndan yana olacaktır. Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” İfadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.