KARSAN ''Biz Bize TSM Korusu''ndan muhteşem konser...

KARSAN ''Biz Bize TSM Korusu''ndan muhteşem konser...

Karşıyaka Sanat Derneği (KARSAN) ''Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu'' yeni yılın ilk konserini Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde verdi.

Yaklaşık bir ay önce "Örnekköy Zübeyde Hanım Huzur evinde, huzurevi sakinlerine muhteşem bir Türk Sanat Müziği konseri veren KARSAN Biz Bize TSM Korosu, bu kez Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde davetlilerin huzuruna çıktı.
Salonun dolu olduğu ve bazı davetlilerin ayakta izlediği Türk Sanat Müziği gecesinde Karşıyaka Sanat Derneği Biz Bize TSM Korosu konuklara harika gece yaşattı.
Sanatçı Suat Lezgioğlu’nun sunumundaki gecede sanatçılar koro ve solu Türk Sanat Müziği’nin ölümsüz ve sevilen eserlerini yorumladılar.Şef Udi bestekar Mustafa Seven’in şefliğindeki 48 kişilik koroya 16 kişilik saz ekibi eşlik etti.  Gecede konuk sanatçı olarak bağlama üstadı Turan Vural, TRT İzmir Radyosu Ses Sanatçısı Mehmet Şafak, Güldehen Marmara katıldı ve günün sevilen eserlerini söyledi.Konser sonunda Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, sanatçıları kutlayıp, şef Mustafa Seven’e çiçek takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.